joi, 25 iunie 2009

Femeia leu

Femeia leu nu are multe complexe. I se pare ca e frumoasa chiar daca ea probabil nu are cei doi dinti din fata, e plina de matreata si cantareste o tona. Sandra Bulock zicea chiar ca trebuie si sa se mai ingrase. Are o parere bunicica despre ea insasi chiar daca nu in toate domeniile. De multe ori are parul deschis si infoiat in jurul capului.

Femeia leu este o exhibitionista si chiar daca nu da impresia desi de obicei este destul de vizibil, vei sti multe despre viata ei intima sau coprul ei. Nu ii place sa faca curatenie, in toate lucrurile pastreaza o atitudine de regina, deci nu prea se cuvine ca o regina sa faca ordine sau curat. Sunt destul de lenese la treaba la fel ca barbatii lei, insa daca le ajunge cutitul la os vor deveni pe loc mult mai sarguincioase. Femeia leu face mult mai greu celulita decat restul semnelor, diametral opus fata de femeia rac care face celulita si de la ce respira.

Femeia leu, insa mai presus de toate este generoasa. Daca ii ceri ajutorul si este in masura sa ti-l ofere o va face, pastrand in acelasi timp o atitudine un pic distanta si un strop, doar un strop dispretuitoare. Este destul de sincera si corecta. In general e o femeie de baza si nu trebuie sa te astepti de la ea de la surprize neplacute. Nu este deloc o femeie proasta. Madonna, Jennifer Lopez, Mihaela Radulescu, ca sa va faceti o idee.

9 comentarii:

  1. Nu îmi place stropul acela de dispreţ. În rest, sunt ok

    RăspundețiȘtergere
  2. da' nu pricep de unde scoseserati tot felul de mizerii de genul asta despre femeia leu, ca altfel va credeam fete inteligente...

    RăspundețiȘtergere
  3. imi pare rau daca nu ne-am facut bine intelese da' noi chiar simpatizam femeia leu. faptul care are o parere buna despre ea insasi, ca nu face celulita si ca pastreaza o atitudine de regina nu ni se par mizerii. am spune kiar ca nu se ataca repede...da nitel intram la dubii dupa comentariile acestea. oricum fiind o femeie puternica nu ar trebui sa se atace usor..

    RăspundețiȘtergere
  4. tocmai ca se ataca, intr-o prima faza, pentru ca este nu numai puternica, dar si foarte sensibila, chiar daca acest lucru nu este vizibil, si nu il stiu decat persoanele apropiate din anturajul ei, si se tot ataca, pana cand nu ii mai pasa deloc, caci se stie cine moare de grija altuia. cu regret, dar nu prea cunoasteti leoaice, iar ceea ce ati scris este si fals si irelevant. mai incercati!

    RăspundețiȘtergere
  5. descrierea e superficiala. dar nu e vina lor, ce`i drept, femeia leu e greu de inteles sau de cunoscut, tocmai pt ca desi sincera, onesta bla bla(tot ce s`a mentionat mai sus), este un om al mastilor. Iar nucleul personalitatii leoaicelor nu mi se pare a fi increderea de sine excesiva ci amestecul de caldura sufleteasca cu gheata mandriei. Parca par mereu sfasiate de clasica intrebare existentiala daca sa lase deciziile sa porneasca din inima sau din ratiune. oricum apreciez efortul si sper sa reveniti pe viitor cu ceva mai multe detalii

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte bun comentariu. o pune pe femeia leu destul de sus insa in mare parte mi se pare adevarat. multumim

    RăspundețiȘtergere
  7. excelent punctat, bravo! intr-adevar, un amestec contradictoriu de foc si gheata. foc in interior si gheata in exterior, pentru ca isi exprima greu sentimentele. si-atunci, le ascunde, le disimuleaza, sau le tine pentru ea, din diverse motive. dilema sentimente versus ratiune este reala, in cazul leoaicelor.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce prostie ...eu sunt leu si mi place sa fac curatenie

    RăspundețiȘtergere