sâmbătă, 20 iunie 2009

Barbatul pesti

Pestii ajung sa faca o fixatie pentru persoana iubita insa de foarte putine ori au relatii care dureaza mult. Pesti se casatoresc de mai multe ori, ceea ce insemna ca si divorteaza cel putin o data. Asta pentru ca sunt destul de greu de suportat. Un peste suparat este destul de imposibil. Si nenorocirea e ca se supara destul de des din te miri ce. Cand nu li se pare ca i-ai tradat intr-un fel sau altul (inselat, jignit, mintit) pot fi minunati, altfel iti fac viata un calvar. Cu alte cuvinte nu da unui peste motive de suspiciune ca vei regreta sau nu vei mai suporta. Problema e ca nici noi nu am identificat prea bine de la ce poate sa li se traga, nu am descoperit vreo regula de ce anume ii deranjeaza, dar e bine sa sti ca se va intampla. Sunt foarte gelosi daca nu ne-am facut prea bine intelese.

Sunt foarte inteligenti. Acei pesti care au parte de un mediu academic superior ii pot intrece usor pe gemenii cu mintea ascutita, pe genialii varsatori, pe scorpionii patrunzatori. Daca educatia reuseste sa le atenueze pornirile au norocul de a avea in acelasi timp profunzimea unui semn de apa si rationalitatea unui semn de aer. Sa nu uitam totusi ca Einstein era pesti cu ascendent in rac. Domnul Alexandru Paleologu este iara un peste extrem de tipic care ne invata un joie de vivre impletit cu niste adevaruri pe cat de simple, pe atat de geniale.

4 comentarii:

  1. hmm. ce ziceti de fata capricorn si baiatu peste?

    RăspundețiȘtergere
  2. e ok am zice noi daca fetei capricorn nu ii casuna f tare p el iar el este in limitele normale cu psihicul;

    RăspundețiȘtergere
  3. ce ziceti de fata pesti si baiatu pesti? merge?

    RăspundețiȘtergere
  4. Fata capricorn si baiatu peste au sanse mari sa o duca mult si bine cu o conditie,pestele sa aiba un ascendent forte,gen scorpion sau taur ca daca nu capricoarna il mananca,se plictiseste si-l lasa :))))) e real ! Iar despre peste cu peste ....ce sa zicem? prea mult peste si punct :)))Pestele a fost creat sa stea cu o zodie de pamant,acolo e bine de el.

    RăspundețiȘtergere