vineri, 5 iunie 2009

Femeia capricorn

Femeii capricorn nu-i face declaratii ; adik ii place da nu le acorda valoare, pentru ea este egal cu zero.  Daca este tanara vei avea poate placuta surpriza sa fie impresionata, insa cu cat acumuleaza mai multa experianta cu atat va acorda mai putin credit spuselor tale. Trebuie sa te vada ca te straduiesti sa realizezi ceva pentru a-i atrage atentia. Si in general ceva care are legatura cu realizarea ta profesionala. Nu-i capabila sa te cocoloseasca mai ales dc stie ca ai gresit ca prostu si ca te-a si avertizat de asta si ti-a spus ce si cum ar fi mai bine sa faci. Nu te astepta sa te bata pe umar si sa-ti spuna ce minunat esti daca ai dat-o in bara. Atentie ! asta nu inseama ca nu te ajuta la greu, dar nu cu vorbe. Dimpotriva. E ca stanca. Va fi acolo langa tine ca sa te ajute sa repari lucrurile. La fel ca si femeia scorpion poti s-o treci prin foc. Daca ea stie ca esti barbatul ei si ea va fi femeia ta. Exemplu: personajul sotiei matematicianului din "A beautiful mind".

Te cam cenzureaza si ii place sa aiba controlul asupra fiintei tale, la fel ca femeia scorpion; dar nu pentru ca este rau intentionata ci pentru ca vrea sa se asigure ca faci toate lucrurile asa cum trebuie facute. Nu este spontana dar isi face mereu lectiile daca este interesata. Este genul de femeie practica, pusa pe treaba si ambitioasa. Ambitia asta a ei o poate duce foarte departe si o face capabila si de chestii mai putin crestinesti. Munceste mult. Uneori ar putea parea o femeie fada si serioasa insa sunt unele capricoarne cu un farmec aparte, care aminteste de ciresele amare. O capricoarna in tinerete, daca nu o avantajeaza ascendentul danseaza si se misca un pic stangaci, fragmentat (valabil si la mascul), sau are niste gesturi nenaturale, fortate, vezi Andreea Marin.

In general corecta nu se sfieste sa ma mai clace stramb pentru a urca pe scara sociala, mai ales ca sunt genul de femei care au nevoie de sex pentru a se detensiona sau pentru a se simti complete. Are un stil de a se imbraca foarte corect si arareori vei vedea o femeie capricorn cu ceva de prost gust. Foarte des sunt brunete cu parul carliontat. Tipice: Andreea Marin pentru stilul ei conventional, Paz Vega pentru ceva aparte.

Unele femei capricorn au relatii cu barbati sub conditia lor din cauza iluziei pe care si-o fac, anume ca ar putea controla datorita situatiei lor privilegiate omul. Nu le place sa aiba surprize sau sa fie tradate. Daca au fost tradate si se pot desprinde vor pleca fara prea multe explicatii si isi vor vedea de drumul lor orice ar fi.

11 comentarii:

  1. Cam îngâmfate... şi încă o chestie valabilă atât pentru ele, cât şi pentru bărbaţii capricorn: îşi construiesc un zid în jurul lor greu de trecut. Deep inside, sunt ok. Dar se chinuie să arate ceea ce nu sunt. Au senzaţia că sunt mai apreciaţi dacă par duri, puternici (din pc de vedere emoţional sau chiar financiar). Se cam laudă... Cunosc multe exemplare de genul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot ce ai subliniat tu prinde bine. Noua ni se pare ca mai ales barbatul capricorn e cel care se lauda, insa in 50% din cazuri nu o face degeaba. Ar mai fi destule de zis la femeia capricorn insa timpul bata'l vina.

    RăspundețiȘtergere
  3. cam 70% din ce ati scris aici se aplica majoritatii femeilor capricorn. si zic asta pt ca stiu ca ele se bazeaza mereu pe aceleasi principii. bine, mai sunt si exceptii [eu, spre exemplu, nu ma misc stangaci si nu prea ma laud].
    ar mai fii de zis si as vrea sa vad o completare la capitolul asta pt ca imi place ce citesc aici.
    bafta in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. pai esti oricand binevenita sa faci o completare. si eu as face mereu....

    RăspundețiȘtergere
  5. despre femeia capricorn ati spus numai lucruri bune, aproape...dar din ce`am observat eu pana acum, si o fac de ceva vreme, ea este cea mai mincinoasa dintre mincinoase, desi nu recunoaste... zice k omite sa spuna anumite lucruri :)), de multe ori ajunge sa minta atat de bine, incat la un momentdat chiar si ea ajunge sa creada ce a zis :)... scopul lor in viata sunt BANII si tot ce tine de ei... de aia si muncesc k nebunele! nu spun chiar tot din prima, mai revin :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu greu am numi-o cea mai mincinoasa. Poate pe undeva pe la mijlocul clasamentului. Si scopul lor...da...cel mai adesea este legat de bani.

    RăspundețiȘtergere
  7. e singura zodie care e capabila sa desfaca firul de par in 14 si sa angajeze in niste provocari prea mari si uneori inutile datorita societatii depravate care asteapta sa munceasca altii pt. ei! vorbesc de femeile capricorn! unul zicea ca mint! mi se pare normal! niciunul nu e capabil sa suporte o vorba prea "verde", asa ca trebuie sa-ti "decorezi"exprimarea ca la bal mascat daca vrei sa nu fii mancat de rechini! CAPITO?

    RăspundețiȘtergere
  8. Femeiile capricorn cum sunt si eu nu-s mincinoase dar prin faptul ca au mai putina diplomatie si spun adevarurii care dor supara interlocurorii..

    RăspundețiȘtergere
  9. ...ha,minti de crezi situ,,,de aceea spui despre capricorn asa,,,si nu iubim banii,dar ne place sa ne asiguram ziua de maine!

    RăspundețiȘtergere
  10. am citit o chestie gen daca sunt dezamagite pleaca orice ar fi si ink una iarta dar nu uita astea 2 se aplica si in cazul meu care tot capricorn sunt...

    RăspundețiȘtergere
  11. femeile capricorn sunt cele mai adevarate si sincere

    RăspundețiȘtergere