miercuri, 10 iunie 2009

Femeia fecioara

Ca si la barbat, femeia fecioara are sanse mari sa fie nefericita. Fie se casatoreste foarte  tarziu (este prototipul fetei batrane), fie se casatoreste de foarta tanara face un copil iar pe urma este batuta de un sot alcoolic sau si mai simplu parasita. Fie are o casnicie fericita dar un copil handicapat. Fie are o familie ok, dar o mama pe care trebuie sa o ingrijeasca pana la sfarsitul vietii. Problema este ca la fel ca barbatul fecioara, intr-un fel se complace cu chestia asta. Isi auto intretine sentimentul sacrificiului de sine. Pacat este ca nu se sacrifica pentru lucruri marete ci in general pentru membrii ai familiei sau prieteni extrem d apropiati. Nu face chestii excentrice.

In general sunt foarte slabe si lipsite de celulita, la fel ca fecioarele si leoicele. Numai ca leoaicele nu au osatura asa fina ca gemenele. Multe dintre femeile fecioara sunt frumoase si au un chip angelic, cel mai apropiat de cel al printeselor din cartile cu povesti. Din pacat se consuma usor in tinerete.

15 comentarii:

  1. e dureros ce spuneti aici.....ceva incurajari nu aveti de zis pentru aceasta zodie? ce ne facem noi fecioarele?

    RăspundețiȘtergere
  2. apreciem comentariul. la gramatica mai facem greseli dar asta pentru ca ne grabim adesea.

    RăspundețiȘtergere
  3. :D Domne' cred ca am analizat posterioarele necelulitice de gemeni, fecioara si leu, mai mult decat vrem sa o recunoastem si mancate fiind de o invidie mai mare decat crestineste recomandabil.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi, hi ne spuneti si cum sunt la pat atunci? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricum, invidia explica atunci de ce e postul asta atat de rautacios :D.Case closed.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu neaparat dar stim ca in pat au auzul f fin (sau mai intotdeauna il au) si aud si gandacii care se plimba in linistea noptii. Vad ca am scris cam putintel la femeile fecioara. Desi sunt muncitoare in ele se ascunde o alta parte lenesa care abia asteapta sa iasa la iveala. Sunt foarte curate si ingrijite. Ar mai fi... Probabil vom reveni. Cele din decanul 3 mai ales pot fi foarte simpatice, gen Ayo (care si ea a facut un copil devreme), a doua nevasta a lui Adrian Pintea, Lavinia Tatomir (aici sper sa fiti de acord cu mine).

    RăspundețiȘtergere
  7. scatty_dream_no_allusion . sunt zodia fecioara , astept fetele nascute in acelasi semn zodiacal sa discutam despre toate calitatile si defectele zodiei noastre . pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Exemple de femei fecioară: care arată ca nişte uşuratice şi uneori se comportă ca atare (Marina Dina, Victoria Silvstedt, Heidi Montag, Nicoleta Luciu), care sunt frumoase (Thalia, Shania Twain), care nu sunt spectaculoase din punct de vedere fizic, un pic fade (Cameron Diaz). Cunosc femei din zodia asta care într-adevăr au tot felul de probeme şi se sacrifică pentru diverse persoane din familie şi corespund destul de bine descrierilor din zodiac, în sensul că sunt organizate, muncitoare, deloc excentrice, tipicare. În general sunt (ca şi bărbaţii fecioară) bune executante, nu au imaginaţie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fecioarele nu sunt deloc inventive şi am întâlnit muuulte exemplare (din păcate, nu agreez deloc zodia asta, îmi e total antipatică, nu am cuvinte de bine pentru ea), deci nu vorbesc aiurea. Sunt atente la detalii, dar nu cele mai atente. Din păcate nu le ajută la mare lucru, pentru că sunt superficiale. Se opresc la detaliile de suprafaţă care sunt prea multe şi nu ajung niciodată la esenţa lucrurilor. Nu mai e cazul să spun că sunt sensibile ca un lemn, iar cu emoţiile nu se întâlnesc, ceea ce e, din punctul meu de vedere, egal cu zero. Şi nu mă refer doar la bărbaţi, e valabil şi pentru femei. Dacă eşti o persoană pentru care primează emoţiile şi sentimentele şi te manifeşti brusc, fecioarele reacţionează dubios, parcă se sperie (am văzut la femei mai des ca la bărbaţi). În pat am înţeles că sunt slăbuţe.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stai linistit/a livy :) noi stim cel mai bine ce avem de facut si cat valoram fara sa avem nevoie sa ne-o spuna altii...mai degraba le putem spune noi altora cam cate cepe valoreaza...

    @ roxi vis a vis de "Dacă eşti o persoană pentru care primează emoţiile şi sentimentele şi te manifeşti brusc, fecioarele reacţionează dubios, parcă se sperie (am văzut la femei mai des ca la bărbaţi)"...asta dovedeste cat de putin se lasa cunoscute fecioarele.
    Habar nu aveti cum gandeste sau cum simte o fecioara pt ca fiind exagerat de sensibile ele nu se exteriorizeaza decat in fata celor in care au incredere adica ... un numar max cate degete la o mana :)

    RăspundețiȘtergere
  11. fecioarele pe care le cunosc eu vor sa para misterioase(uneori le iese)dar la oameni,desi ele zic ca se pricep nu se pricep. prietenii carora li se destainuie de obicei nu sunt ceea ce par a fi, iar cei care chiar vor sa le ajute li se par suspecti, cum bine a zis chiar roxi,parca s-ar speria. asa chiar daca se spune despre fecioare ca analizeaza,eu cred ca se pierd la detaliile de suprafata, sunt superficiale. a inca ceva negativ depre ele sunt foarte manipulatoare prin plans,zambete false, copilarisme.s.a.

    RăspundețiȘtergere
  12. da................ce naiba e asta? la toate zodiile ai scris mult numai aici trei randuri

    RăspundețiȘtergere
  13. despre zodia fecioara in cateva cuvinte:
    Exista fecioare care se sacrifica pentru cauze marete...maica tereza; depinde doar de circumstante. Majoritatea au o atitudine vizibil altruista ceea ce pe celelalte persoane le descurajeaza in a le provoca, fecioarele fiind echilibrate cu un puternic simt al justitiei, vad foarte bine greselile lor si pe ale celorlalti.
    In societatea in care traim o fecioara nu va iesi in fata, pentru ca in general nu pune accent pe popularitate...nu domle, nu-i nevoie sa se zica de mine la Tv ca sunt asa, important este ca am aceasta calitate. aici este modestia innascuta...dar cum egoismul troneaza in toata lumea...vai cum accepti sa stai pe locul doi. o va invata fiecare, dar de obicei dureros si frustrant.
    sensibilitatea fecioarei...aici as putea vorbi vreo 2 ore, dar pe scurt...femeia fecioara e atrasa intai fizic. si in sinea ei intai ii este rusine de acest lucru. dupa ce o recunoaste fata de ea insasi (daca!..depinde de cat de mult se autolimiteaza) va provoca intelectual persoana respectiva. va avea o strategie, nepremeditata, mai mult un fel de intuitie despre ce ar trebui sa faca in continuare, insa exista riscul ca din cauza unor nepotriviri de principii sa se darame totul. daca nu esti corect si altruist lasa-te pagubas.
    Dupa ce v-ati sarutat, feciara va simti ca este "the point of no return". Intimitatea ei este un dar care nu se da pe jumatate, daca o atragi, cu siguranta te va surprinde cu profunzimea si intensitatea dorintei ei.
    Cel mai bun lucru pe care l-ar face pentru ea ar fi sa-si opreasca din cand in cand motorasul ratiunii. Numai ca acest lucru este de neconceput...cine mai detine controlul?
    ei...se poate, daca persoana respectiva stie sa o starneasca si sa o provoace. fecioara are o pudicitate care nu prea-i permite sa fie sexy. Inhibitiile ei pe plan sexual pot fi depasite daca o ajuti rational sa treaca peste piedici: ii spui ca este o noua forma de cunoastere, corpul ii apartine si conteaza doar ce simti..instinctele nu se masoara, nu au reguli, sunt ele insele reguli.
    In fecioara se da lupta intre a fi conventional si a "rupe limitele". probabil sa fie singura femeie din zodiac care crede in prietenia adevarata intre femei.
    undeva exista o atractie si complementaritate intensa cu scorpionul. ambii vor sa caute, sa inteleaga, sa cunoasca....scorpionul isi asuma riscuri, fecioara e fascinata de el, iar scorpionul este cucerit de daruirea totala a fecioarei si inocenta acesteia.
    fecioara e perfectionista, dar dupa ce va afla acest lucru, va face diferenta intre lumea construita de mintea ei si lumea din afara. ori se resemneaza cu o lume virtuala, si va acumula neimpliniri, si frustrari..cel mai rau aspect fiind insa ca nu va reusi sa se apropie cu adevarat de cineva, putand ajunge sa-si inoculeze ideea ca este vreun fel de martir, ori va cauta intai autocunoasterea intr-un mod care sa o ajute sa-si depaseasca autolimitarile. Devine constienta de reprezentarile ei particularizate, si se bucura de unicitatea primordiala a oricarui lucru...preexistent dealtfel mintii ei, care nu trebuie sa o limiteze...ci sa o ajute sa transforme realitatea. ea stie ce este de facut, dar din cauza lipsei dorintei de stralucire, este greu sa devina vocea dominanta, desi ea are vocea ratiunii. ideal ar fi ca semnele de foc sa vina cu ideile, sa le dezbata cu cele de aer, care le va comunica apei, ...ea va inspira sensibilitatea impenetrabila a pamantului care va misca lucrurile. dar fiecare este o combinatie..un univers. se aplica la singular si la plural. determinarea vine din simtirea puternica.
    mai mult pe alta data..

    RăspundețiȘtergere