duminică, 1 martie 2009

Baiatul leu si fata de treaba

Am zis sa dezbatem si tipologia iubitei de leu (zodie de foc)  deoarece are multe parti comune cu cea a berbecului (zodie de foc). Nu este uracioasa, este mereu cu zambetul pe buze indiferent ce s-ar intampla, descurcareata, netematoare mai de nimic, dintr'o bucata, fara fitze...Am putea spune ca dintre toate zodiile, leului e foarte clar ce ii place. Am putea continua la infinit... Este multumita de sine, tocmai d'aia imprastie atata seninatate, poate sa mai faca 1-2 gafe, sa se impiedice, sa dea cu bata in balta, pe leu nu'l vor deranja toate astea atata timp cat are haz si nu este in joc ceva important. Nu avem niciun dubiu: o fata de treaba, cumsecade, buna la suflet, care se imbraca decent, curat, destul de simplu, ca scoasa dintr'o cutie il vor castiga pentru mult timp, caci leul este foarte fidel (exceptii: primul decan). Insa daca el va sesiza orice urma de rautate, egoism, mizerie sufleteasca sau de orice fel, daca va mirosi cea mai mica tradare isi va intoarce coama in alta directie, si sansa unei relatii seriose dispare cu desavarsire. Cu trecerea timpului leutzul devinde un pic mai tiranic, cu sotia, dar nu insala, are el alte chichite, poate bautura...

O alta conditia sina qua non a acestei little miss sunshine a leului este curatenia. Cam asta e diferenta majora fata de berbec, care mai trece cu vederea. Ei bine leul nu poate. Daca te-a prins cu unghiile murdare, cu praful de 2 degete s-a zis cu tine. Si e bine sa fii harnica nevoie mare, cam pentru 2 asa, caci leul nu se pune in miscare decat pentru chestii importante. Alt mic detaliu pe care l-am sesizat: leilor le plac fetele care stiu sa conduca...masina. Si ma refer strict la masina. Nici prin cap sa nu-ti treaca sa-l conduci pe el. Nu este inebunit neaparat dupa ochii mari, am remarcat; desi asta e un pic in contradictie cu partea cu ochii-oglina sufletului. Un par lung care incadreaza si pune in evidenta chipul sunt trasatura cautata.  Nici prea slabe, nici prea grase, sa se potriveasca cu el.

Nici pana azi n'am inteles cum leii au un detector atat de bun pentru fete de baza dar dulci de iti e mai mare dragu sa le privesti. Ei nu o prea dau in bara asa cum fac spre exemplu barbatii taur, care-si aleg niste mastere care arata bine. Tind sa cred ca din tot zodiacul sunt cei care aleg cel mai mult cu sufletul, si nu cu alte parti inferioare ale corpului, precum in cazul mai sus mentionat, sau cu parti superioare: creierul pentru varsator, capricorn. Stiu sigur ca daca urmeaza sa fac cunostinta cu prietena unui leu atunci in niciun caz nu poate fi vorba de o fata rea. Deci tipologia baiatului leu este fata bunicii, curata, harnica, spalata, stralucitoare, cu sufletul ca miezul de paine calda, care nu sta o clipa si se bucura din orice.  Vezi un pic genul Jennifer Garner. Ah...si de curand am vazut-o la tv pe creatoarea de moda Lorena Trica, sotia fotbalistului Trica-leu. Are o Dacia Logan sau Sandero, nu mai stiu,...cu care umbla prin Bucuresti. Asta e iubita de leu: straluceste, este fericita si nu face mofturi nici intr-o Dacia. Si jeniffer garner si lorena trica sunt berbecute. Iar asta nu e nici o cioncidenta. Vom vedea la fata berbec ca e cam cea mai sincera femeie si lipsita de greturi de orice natura asa cum ii place leului. Apoi am mai notat o atractie destul de maricica a leului pentru racoice. Deh! Soarele (leu) care trage la Luna (racul)... Insa aici e cu dublu tais caci unele femei rac sunt extrem de rele altele extrem de sufletiste. Si ar mai fi destule casatorii leu-gemeni. Cum geamanul e zodie cu 2 fete, depinde de leu sa nu se friga. Nu in ultimul rand, as vrea sa le felicit pe fetele posesoare de lei. Sunt sanse foarte mari sa fie fete de toata isprava.

21 de comentarii:

  1. imi place ca ai creat un horoscop,asa mai neconventional si haios.chiar se potriveste.tu ce zodie esti?

    RăspundețiȘtergere
  2. taur cu ascendent in rac si berbec cu ascendent in gemeni

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am inteles partea asta : Tind sa cred ca din tot zodiacul sunt cei care aleg cel mai mult cu sufletul, si nu cu alte parti inferioare ale corpului, precum in cazul mai sus mentionat, sau cu parti superioare: creierul pentru varsator, capricorn.
    :-?

    RăspundețiȘtergere
  4. pai nush cum sa fiu mai clara. adica taurii aleg o fata mai ales dupa fizic, un varsator dupa comunicarea care e intre ei. leii se uita dupe fetele cu suflet bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. am si eu un leu :X cred ca se potriveste :D
    felicitari fetelor! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari. Berbec-leu ne place foarte mult. E unu din cele mai pline de soare cupluri si sincere. Bravo!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si despre combinatia baiat leu fata varsator ce poti spune?

    RăspundețiȘtergere
  8. leilor le plac fetele care arată bine, strălucesc, sunt feminine şi pun preţ pe asta,mai puţin decât pe suflet,însă de cele mai multe ori da,aşa este,se uită şi la sufletul fetei şi le plac fetele care râd mult...mie îmi plac leii la nebunie,deşi sunt scorpion şi peste tot scrie că e de evitat.eu cred că se potrivesc până nu se încăpăţânează amândoi să deţină controlul în acelaşi timp...ce nu îmi place la lei este că se cred buricul pământului.un pic de modestie nu ar strica. şi mereu, dar absolut mereu trebuie să fii de acord cu ei şi să le dai dreptate. nu ar recunoaşte că au greşit nici în ruptul capului. în rest sunt oameni foarte faini.

    RăspundețiȘtergere
  9. As fi si eu interesata in compatibilitatea dintre leu si scorpion. Am mai vazut aici pe blog un comentariu in care se vorbea despre relatie pe care acestia ar putea sa o aibe, iar ea ar fi posibila pana la un punct si cu sacrificii din partea acestora. Stiu ca nu e tocmai o combinatie potrivita, dar cred ca ar putea face un cuplu frumos, avand in vedere ca amandoi au personalitati destul de puternice, uneori chiar am impresia ca privesc viata cu aceiasi ochi (si la asta ma refer ca viata lor e axata pe un scop principal pe care trebuie sa-l atinga). As vrea sa stiu si parerea voastra, m-ar interesa un raspuns mai amplu, dar daca nu e posibil ma multumesc si cu cateva randuri. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt varsator si-mi place de un baiat leu mai mare cu 5 ani decat mine ce sa ma fac fetelor

    RăspundețiȘtergere
  11. Leii se potrivesc de minune cu sagetatori(semne de foc), mai degraba decat cu racii(semn de apa).Ma rog, poate aveti ceva personal cu anumite sagetatoare.Parerea mea e ca daca e "pe bune" asa cum afirmati ar trebui sa spuneti tot adevarul nu doar partea care convine.In schimb, imi placw articolul si ideea blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. hehe,e adevarat ce ai scris mai sus.aseara m-am intalnit cu un leu [=p~] si avea manichiura facuta.am ramas oarecum :O cand le-am vazut date cu lac :) deh,si a insistat ff mult sa imi admire si el manichiura.numa' bine!

    RăspundețiȘtergere
  13. foarte tare sh eu sunt leoaik sh prietenul meu este leu.! Ma înteleg destul d bn ku el dar din pakate este plekat în italia sh eu mai t0t timpul îl sacai ku pretextul k sigur ma înseala dar el îmi explik anumite lukruri kum ar fi k skapa pe la 22:00 d la munk sh nu are timp k sa se duk la fete.!! T0tusi nu stiu dak e bn sa am prea multa încredere în el.....!!!!! O parere sh pt mine???????? Pwp

    RăspundețiȘtergere
  14. leu-leu e bine. kiar dc ii mai scapa okii leul nu prea strica relatii. chiar dc s-o apropia de cineva mai tare ii va da de inteles cumva ca e luat si cand s va intoare in ro va fi ca inainte. teoretic leii nu insala, sau in orice caz mult mai putin ca restu, au relatii f durabile

    RăspundețiȘtergere
  15. Ha.se pare ca un leu m-a prins si pe mine.eu sunt rac .din ce ziceti s-ar parea ca ne potrivim,doar ca eu nu stiu daca sunt pe gustul lui.vreau sa spun am cateva kilograme in plus.
    cu toate astea nu stiu daca sa continuii sa sper la ceva intre noi sau sa abandonez.
    ne cunoastem de mai demult, dar in ultimele 2 dati cand ne-am intalnit ceva s-a schimbat la el.se uita insistent la mine, cautandu-ma un fel cu privirea.imi ridic privirea si-l privesc pret de cateva secunde, iar apoi imi plec privirea;cand ma uit la el sa vad daca inca ma priveste... ei bine, surpriza, inca ma priveste.
    ultima oara era in randul din fata mea(ultima data ne-am vazut la teatru) si ma privea insistent desi isi dadea seama ca-l puteam vedea.ma privea cu un oarecare aer de superioritate in timp ce-mi puneam esarfa.parea sa-mi studieze fiecare miscare...tin sa mentionez ca ultima data am incercat sa-l ignor sa vad cum reactioneza;nu parea prea afectat de faptul ca nu-l priveam la randul meu.
    are rost sa continuii sa sper sau o las balta fiindca doar isi bate joc de mine?si daca are rost sa continuii, cum sa continuii?

    RăspundețiȘtergere
  16. si ce inseamna pan' la urma primul decan

    RăspundețiȘtergere
  17. Leii se indragostesc nebuneste de sagetatoare credeti-ma pe cuvant!!!
    Si raman indragostiti mult ,mult timp!!Suntem tot ce ei isi doresc de la o femeie si anume stim exact sa ne respectam dreptul la libertate ,suntem iubitoare(fidele cand iubim cu adevarat) si mai ales amuzante si chiar pot comunica cu noi, fara probleme, orice !AAaa si mai facem si complimente cu usurinta ,ne tinem de cuvant(nu te pronunta vreodata unui leu ca faci ceva si nu te ti de cuvant ca esti mancata) :))) asta adora ei :-** si cel mai important nu prea punem mare pret pe orgoliu si asta este exact ce le trebuie lor :)))

    RăspundețiȘtergere