sâmbătă, 12 octombrie 2013

femeia sagetator reloaded

nu mai stim ce am scris despre ea in trecut... deoarece nu am mai scris de vreo 3 ani insa ea este o veche obsesie a noastra asa ca... adaugiri despre femeia sagetator.

am tot avut de-a face in ultimii ani cu tot felul de sagetatoare, care s-ar putea imparti in 2 categorii: cea rea si cea buna (cam ca toate zodiile de altfel). noua ne place in general sa vorbim despre tipologiile negative deoarece "paza buna trece primejdia rea". fetele sagetator de treaba (daca se poate spune asta... a nu se confunda cu o fata berbec d treaba care e chiar de treaba) de obicei is stridente prin ceva: vestimentatie, voce, activitati si sunt angajate in tot felul de cauze civice... lupta pentru ceva, etc. ele sunt de multe ori saritoare (cand te astepti mai putin, nu te astepta caci nu merge asa) si dau o mana de ajutor cand le e la indemana, desi sunt genul carora nu le place sa isi asuma responsabilitati. au un fel de a se descurca de a gasi solutii mai degraba prin abilitate decat prin stiinta si munca, desi unele pot fi muncitoare pe bune.

acum revenind la tipul rau de sagetatoare (asta nu inseamna ca in aceeasi persoana nascuta in sagetator nu se pot regasi si elemente bune si rele... din contra, numai ca aici noi dezbatem tipologii). am mai intalnit cateva exemple tipice de ce poate face o femeie sagetator... nu ne dam seama daca din rautate sau dintr-o fenomenala nepasare sau disconectare de la realitate. de exemplu. un om se intoarec acasa iar sotia il anunta ca din acel moment trebuie sa se isi gaseasca un alt loc deoarece in locul lui s-a mutat altcineva. alt exemplu: o pereche casatorita de putin timp divorteaza deoarece ea s-a "imprietenit" cu instructorul de dans cu care au repetat dansurile de nunta. tipic! sau: el este bogat si indragostit, o duce in concediu. ea fuge cu un "actor" din zona dar se reintoarce peste 4 luni fara nicio mustrare de constinta. toate acestea sunt exemple tipice. normal ca orice zodie poate face una ca asta insa la femeia sagetator frecventa este mult mai mare. o alta descoperire este ca femeile sagetator extrem de des se casatoresc cu barbati scunzi in comparatie cu inaltimea lor, sau chiar mai scunzi ca ele. foarte des ei au o fata rotunda si grasuta, mare si carnoasa sau din contra sunt mai slabi si firavi decat ele. anyway nu ai spune ca se afla in armonie. ele simt nevoia sa fie oarecum umilite, sau dominate si de cele mai multe ori isi gasesc niste barbati inferiori lor cel putin din punct de vedere intelectual daca nu si al inaltimii pentru a face asta... nu am inteles exact d c.

6 comentarii:

  1. ohhhh, hahahaha!!! ...am citit data ...m-am frecat la ochi, nu mi-a venit sa cred... oct 2013! bine ati venit inapoi!! :-D!

    roxana

    RăspundețiȘtergere
  2. bine zis obsesie :) se simte subiectivismul prea tare ,tipic berbecului

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti ceva cu noi asta e clar :))))
    Mai era ceva postat acum ceva timp cum ca noi,sagetatoarele furam barbatii altor femei..Tot nu ti-ai revenit? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Tie, madame, care ai scris mizeria asta , sigur ti-a furat vreo sagetatoare barbatul.In loc sa scrii chestii de genul asta , mai bine ai pune mana si ai invata ceva de la "nenorocitele" astea de sagetatoare; ce inseamna acel ceva prin care , permite-mi sa te corectez, nu fura barbatii, ci pur si simplu stiu sa ii ofere unui barbat ceea ce isi doreste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe cand articolul cu combinatia capricorn sagetatoare? Asteptam...

    RăspundețiȘtergere
  6. Articolele sunt absolut delicioase, haioase, m-am amuzat copios si ce este cel mai important...foarte corecte! Va spune o femeie de 49 de ani nativa pesti cu asc. in sagetator si axa nodurilor sag-gem. Desigur personalitatea este conturata si de planetele personale (pozitionare in case, aspecte), asteroizi si multe alte lucruri care diferă de la persoana la persoana...dar esenta asta este, tot ce ai scris in cele 3 articole este valabil 101% numai ca noi stim foarte bine ca "astrele predispun...si omul dispune"...asa ca doamnelor invatati sa apreciati acest cadou minunat care va aduce multiple calitati: aspect tânăr indiferent de varsta, minte brici, magnetism, charisma, spirit ludic si indreptati-va spre ceea ce are de oferit cu adevărat sagetatorul : libertatea spiritului, viziunea de ansamblu asupra oamenilor si vietii, detasarea de lumea materiala si constrângerile sociale si apropierea de lumea spirituala, de cunoastere, filozofie si in felul acesta de libertatea absoluta - cadoul pe care arcasul l-a pregătit pentru noi... Felicitari !

    RăspundețiȘtergere