luni, 4 octombrie 2010

Barbatul Scorpion

El a ramas cel mai nediscutat.
Barbatul scorpion e un bizar. Oricum o dai nu e genul care e perfect normal si nici nu da impresia. Si e altfel de bizar decat varsatorul.

Din nou contrar a ceea c se spune dezpre zodia scorpion, barbatii scoprioni nu sunt atat de periculosi, doar cativa dintre ei care sunt usor identificabili dupa o privire si un comportament ciudat. Multi baieti scorpion sunt chiar de treaba, de baza, retrasi, daca nu chiar timizi si sensibili. Majoriatea sunt bine facuti, mai rar scorpioni sau cu ascendent in scorpion slab, au multa carne pe ei si au paru negru.

De data aceasta, potrivit spuselor majoritatii zodiacelor, scorpionul e un pasional. Dar aceasta pasiune nu tre redusa la dimensiunea ei fizica. Nu va asteptati ca toti scorpionii sa para pasionali sau sa va sfasaie hainele. Si un tocilar slab si incercanat dar scorpion poate fi pasional in adancul lui cand studiaza fizica sau orice altceva il fascineaza. Si intr-adevara ei nu umbla cu jumatati de masura si le este destul de imposibil sa inteleaga lucruril frivole sau facute de dragu de-a le face; in cazu cel mai rau devin paranoici si-si imagineaza tot felu de motivatii ascunse.

Scorpionul nu vorbeste mult. Tre sa fii atent la ochi de obicei negri, ca sa vezi cum fierbe. Scorpionul nu este invencibil. Tocmai pentru ca este devotat si pasionat nu prea intelege el pe deplin desi intr-o oarecare masura intelege, jocul de glezne al altor zodii, necesitatea aburelilor, lui nu-i prea place sa pareze. Cazul cel rau este cand e un mitoman patologic (adesea mitomanul scorpion are voce subtire si e gras) si atunci nu mai e nimic d facut. Dar noi pan acum am dat mai mult peste scorpioni ok decat periculosi. Scorpionul nu e prost, dar nu e f rapid ca un berbec, in skimb odata ce-l pasioneaza ceva patrunde subiectu ca nimeni altu.

Iara contrar a ceea ce ne lasa zodiacele sa credem, scorpionul nu e cel mai curajos barbat. Deja cei care mint pica din competitie. Desi de obicei isi exprima clar opiniile, asa cum am mentionat, nu este invincibil. Tocmai pentru ca e pasional, genul  totu sau nimic e capabil, la fel ca femeia scorpion sa-si faca singur mai mult rau decat ceilalti. Sa se arda pe interior si sa iasa din cursa...Nu'i place sa piarda tocmai d'aia cateodata nici nu se baga. Daca se baga si nu avem parte de specimenul mitoman maniac persecutator atunci el joaca corect, dur si cu capu sus.

Orice scorpion, in toata viata lui, desi poate fi un om de treaba, cu stire sau fara bagare de seama tre sa tortureze pe cineva intr-un mod sau altu. Adesea se tortureaza pe sine. Nu'i usor sa fii in pielea lui. Mai presus de toate scorpionul nostru nu este un detasat si nu este un tolerant. la fel de bine am putea spune ca scorpionul nu este rational deoarece pasiunea nu e rationala. In acelasi timp sunt greu influentabili. Nu se schimba dupa directia vantului precum balanta si nu te va incuviinta la fiecare pas.

Teoretic scorpionul este fidel si se casatoreste din pasiune. Dat fiind ca poate face si el o fixatie de durata (precum pestele) pentru persoana iubita nu-i provoca gelozia, razbunarea si etc ca nu stim cum sa-l oprim dupa. La fel ca si femeia scorpion, el este loial si devotat si isi poate pierde sangele rece facand crize de nervi daca il anunti cu despartirea sau ceva de genu.

PS: Scorpionii sunt mai putini repeziti decat scorpioancele.

68 de comentarii:

  1. Poate ar mai fi fost cateva lucruri de spus despre el, dar nu pot decat sa fiu de acord cu ce ati scris. Uite, si-acum marea mea dorinta: sa fiu iubita de un scorpion ok. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai k te iubesc eu...

      Ștergere
    2. te iubesc si eu daca vrei ... :))

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. draga, daca vrei un scorpion adevarat, suna-ma!!

      Ștergere
    5. Alexandru,tu nu esti un scorpion adevarat,esti un rahat.Si la propriu si la figurat.

      Ștergere
  2. imi plage blogul vostru, felicitari!
    in legatura cu descrierea barbatului scorpion, cred ca aveti dreptate dar inca nu stiu sigur, pt ca sunt cu un tip scorpion de o saptamana...dar este fascinant tipul, are un magnetism aparte. Si sa nu mai spun ca eu sunt scorpioanca, cu ascendent in scorpion :D, deci va fi cel putin interesanta "legatura". va pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Într-adevăr, bărbații Scorpion sunt ciudați într-un sens bun și enigmatic.

    Fidelitatea... desigur, e o teorie bună la ei. Din câți cunosc eu, fără excepție, au o iubită/logodnică/soție pe care nu ar lăsa-o pentru nimic în lume, mai ales pentru că o aleg cu mare atenție... dar în practică le mai alunecă pe ascuns codița. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. daca iubesc sincer sunt fideli...daca nu...cam lasa de dorit.in general daca sunt infideli stiu sa ascunda foarte,foarte bine:)

    cand iubesc din toata inima sunt foarte dedicati.si in general pun intrebari obsesive gen:"ma iubesti pe mine si numai pe mine??sigur?","esti a mea si numai a mea?":)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Altă zodie care trage la mine! Nu-mi explic de ce, pentru că eu nu mă omor după felul lor de a fi. Mă obosește să intuiesc, să ghicesc și să citesc în stele ca să aflu ce e în mintea lor! Manipulează lumea într-un mare fel. Iar eu cad on and on în aceeași plăsuță. Hrrr! (am nervi pe un scorpion at the moment, deci nu am chef să-i laud :)). Pe tine, Hubbis, te iubesc! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. nu veti stii niciodata mai mult de 25 % din personalitatea unui scorpion

    RăspundețiȘtergere
  7. probabil, dar merita sa incercam sa aflam mai mult. plus ca nu sunt scorpionii cei mai greu de cunoscut. toate zodiile au specimenele lor :)

    RăspundețiȘtergere
  8. daca nu scorpionul( masculin ma refer) atunci care zodie?

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga autorule, pe langa faptul ca ai un nickname de cacat gen generatia messenger, articolul tau e incomplet, scris deampixulea, luat din alta parte si modificat dupa bunul plac.

    Hai sa fiu succint, scorpionul joaca la extreme folosidu-se de o gandire "perversa", daca esti pe placul lui va merge pentru tine pana in panzele albe, dar daca ii vei gresi nemotivat se va juca cu psihicul tau pana cand iti vei dori sa nu il fi intalnit.

    Cu siguranta nu ai fi incercat sa "subminezi" calitatile acestei zodii daca te-ai fi numarat printre scorpioni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bravo tata , corect :D

      Ștergere
    2. mare dreptate ai ;)

      Ștergere
    3. La fel zic si eu. Lasati-va de aceasta "meserie" si apucati-va de completat oracole :))... Pun pariu ca sunteti niste tute grase si putin bagate in seama dupa ce v-au crescut sanii :)). Cea mai slaba descrie din istoria zodiacelor :))...Raman anonim ca sa nu mai imi pierd timpul cu acest "blog"

      Ștergere
  10. Barbatii scorpion sunt intr-adevar extrem de interesanti,sunt al naibii de destepti,au caractere puternice,cei mai multi sunt fini manipulatori,stiu denatura adevarul cu maiestrie,se ineaca in propriile secrete si pentru ca femeia perfecta nu exista,incearca sa creez una perfecta pentru ei.Nu sunt deloc ca pestii;pestii obsesioneaza retras si melancolic,tac si sufera,te lasa sa pleci daca vrei;un scorpion,cand te vrea,nu te lasa si tocmai cand speri ca s-a dus la naiba vine si te ia de la 0.Sunt foarte pretentiosi si adeseori gelosi si posesivi;cat despre dragostea lor...este intr-adevar intensa,vulcanica...nu e usor sa fii iubita de un scorpion,cere tot de la tine,e ca un fel se sado-masochism evoluat,dar sufera si el.Cu ei trebuie sa construiesti mereu,sa dai tot si sa ceri cat mai putin.Eu iubesc un scorpion 100% si am foarte multe intrebari:Cat trebuie sa investesti in el ca sa fie realmente acolo cand ai nevoie? Poate bate dragostea egoismul lui infinit. Exista liniste vreodata cu ei? si cum ajungi la ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite ca gresesti cand spui ca te va lua de la 0 blablabla. Scorpionul e atat de secretos, misterios crede in dracu stie ce fel de prostii, ca pe langa asta mai crede si in SOARTA! Scorpionii cred in soarta si in superstitii. Daca l-ai lasat cumva, citeva zile isi va minca unghiile, apoi te va ruga sa vii inapoi, apoi te va trimite la dracu si acolo ai sa ramii in memoria lui pana la sfirsitul zilelor tale. Pentru ca femeia perfecta a scorpionului nu lasa relatia sub nici o circumstanta.

      scris de un scorpion

      Ștergere
    2. si eu sunt scorpion ...scorpionii sunt de nai multe feluri nu toti gandesc la fel si au aceleasi trasaturi...dar de un singur lucru sant sigur k nu ne place sa pierdem ....

      Ștergere
  11. am citit multe articole despre caracteristicile unui scorpion si pot spune cu siguranta ca loialitatea si discretia este una dintre cele mai mari calitati ale unui scorpion in cazul meu razbunarea....am fost pus in situati in care alti poate siar fi pierdut mintile din cauza sentimentelor care pot sal incerce pe un om dar am privit situatia pe ideea "miai comfirmat banuielile iti multumesc si iti doresc sa faci fata sentimentelor care te vor incerca si pe tine cand vei fi pus in vreo situatie asemenatoare":)))si am plecat si miam vazut de drum . multe femei nu pot intelege simplul fapt ca un barbat din zodia scorpion are doar......o alta abordare a vieti chiar asa de ciudata este o persoana care nu intra in tiparele cu care sunt obisnuite "masele de oameni" atunci cand un om nu reuseste sa inteleaga ce se intampla cu persoana respectiva o tranforma intrun ciudat .in lume sunt milioane de oameni si milioane de caractere la fel cum majoritate barbatilor spus ca femeile sunt.. "usoare" asta este concluzia unui barbat care isi doreste sa cucereasca alte femei si femeia cu care are o relatie sa fie ca si catelul de companie dar este adevarat ca femeia are al 6 simt mai exista si pe lumea asta in afara de femei si "SCORPIONI" care au al -6-lea simt si o intuitie care nu poate fi egalata :))))scorpionul este persoana care o dai afara pe usa si se aliaza cu MOS CRACIUN si intra pe horn :)))))cum o femeie nu acepta sa fie inselata si sa isi dea seama si sa o privesti in ochi si sai spui ca o iubesti si in mintea ta sa iti spui o prostesc nu se poate asa functioneaza si scorpionu sal lasam pe "CEAUSESCU" deoparte si multi ar trebui sa isi scuture praful de pe creier si sal puna la contributie :)))sentimentele fac parte din viata oamenilor.romani au o vorba cum iti asterni asa dormi si asta nu tine cont de nici o zodie fiecare om are nevoie de respect de un om langa el pe care se poate baza fiecare om care va fi pus in situatia in care este in pericol se va apara doar ca zodia mea mia aratat ca nu am tarat pe nimeni dupa mine cand am avut probleme si am incercat sa le fac fata fara sa calc p cineva in picioare doar ca sa imi fie mie bine din cauza asta nu vei auzi prea des un scorpion sa se laude cu ce a facut sau ce va face pentru ca asta este forma lui de a se proteja si nu isi va pune viata lui si siguranta in mainele altuia decat atunci cand va vedea ca aceea persoana are intradevar ce multi in ziua de asta cunosc doar termenul dar nu si semnificatia si ceea ce reprezinta cu adevarat acel cuvant"CARACTER" in cazul femeilor aratai felul tau de a fi si nu vei avea nico o problema in a trai alaturi de un scorpion si iti pot spune ca vei avea parte de multe momente extrem de fericite succes:)

    RăspundețiȘtergere
  12. bai , anonim , mai exista punctul ca semn de punctuatie...!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna tuturor ! sunt scorpion, si sunt deacord cu zodiacul pe aceasta zodie ! e totul corect.

    RăspundețiȘtergere
  14. Oricum depinde si cu ce creier ai fost inzestrat..degeaba esti scorpion daca nu ai cum sa iti folosesti caracteristicile .Si oricum pentru noi E-ul e cel important, indiferent de ce ar spune toti.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai puteai sa adaugii ca oamenii prosti ne obosesc psihic :))

    RăspundețiȘtergere
  16. eu sunt cu un scorpion de doi ani si jumatate!!!...este f pasional si tot timpul atent la ceea ce-mi doresc...dar nu este deloc gelos insa mi-a demonstrat de f multe ori cat de mult ma iubeste!..si inca ceva,e f misterios!!

    RăspundețiȘtergere
  17. si inca ceva,e f misterios! true

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu jtiu ce sa zik sunt de acord cu absolut tot dar se tot spune ca n se va intelege ku berbeci niciodata? Din propria mea experienta pot spune ca exista intelegere si kiar foarte buna dar uneori ma speri cand se spune ca pot ajunge repede la despartire,,

    RăspundețiȘtergere
  19. Cea mai buna compatibilitate dupa ascendent este
    rac cu ascendent in scorpion care il am si e super,sunt super calm si sunt inventiv
    atentie pentru cei care sunt raci cu ascendent in scorpion nu veti avea un pr mai bun decat un fecior,sau un capricorn cu ascendent in berbec,este testat si merge categoric !

    RăspundețiȘtergere
  20. Sunt îndrăgostită de un scorpion , ce-i drept nu de multă vreme. Mă atrage , mă fascinează , mă provoacă , simt că el este cel ales , dar ceva mă sperie -nu vorbeşte prea mult , trebuie să ghicesc ce vrea. Daţi-mi un sfat , aş dori , dacă se poate, de la un bărbat scorpion. Mulţumesc

    RăspundețiȘtergere
  21. scorpionii sunt bolnavi mintal, sunt falsi creaza planuri in capul lor cum sa mai traga de la cineva, nu au decat oameni de la care sa ia ceva pe langa ei si absolut nimeni nu conteaza pentru ei. in mintea lor toti sunt niste idioti care servesc planurilor sale abjecte.uneori poate doar pe mamele lor le accepta ca pe cineva in care pot avea incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Feriti-va lume de asa un cretin idiot!ba bolnavule?adica vrei sa zici ca scorpionilor nu le pasa de nimeni?sunt scorpion..sunt tare de caracter,stiu ce-mi doresc si voi obtine asta am prieteni adevarati carora le sunt fidel si am si iubita pe care o iubesc!Asa ca gura frate!

      Ștergere
  22. Eu am cunoscut multe persoane 'nascute sub acest semn, barbati si femei,dar aici ma refer doar la persoanele de gen masculin.Pot sa spun ca sunt inteligenti, prind foarte repede informatiile, cu ei nu te plictisesti, cu ei ai ce discuta, te ajuta cand ai nevoie, stie sa-ti dea sfaturile potrivite si nu in ultimul rand e un adevarat gentleman. Eu sunt taur si ma inteleg foarte bine cu scorpioni, chiar pot sa spun ca, cei doi barbati scorpion pe care am avut placerea sa ii am in viata mea, au lasat cele mai frumoase amintiri.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt Sagetatoare ,si am intalnit un scorpion care ma fascinat din prima secunda,sunt constienta ca este foarte dificil ca persoana plus ca este mai mic ca mine cu cativa ani dar il ador pur si simplu ,cu toate ca sunt constienta ca o sa raman cu rani adanci..asta daca nu am ramas deja..:( l-am subestimat fara intentie si acum e foarte rece cu mine si nu stiu ce sa fac si cum sa fac ca am incercat si sa ma rog de el sa ma ierte si sa fiu indiferenta si tot nu am resuit nimic,va rog barbatilor scorpioni da-ti niste sfaturi ceva ca sincer mi s-au epuizat ideile de cum sa il mai fac sa vada ca ,chiar il iubesc enorm .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barbatului scorpion, daca ii place cu-adevarat o femeie, vine el la ea, chiar daca ea e cea care a gresit, in schimb daca nu mai are sentimente pt ea nu se va mai intoarce niciodata...!!

      Ștergere
    2. ms mult,de inecrcat sa vina spre mine vad ca incearca dar cu niste subiecte total diferite sau poate asta e o scuza de apropiere sincer nu mai stiu ce sa cred...

      Ștergere
    3. Se spune, ca unii scorpioni sunt timizi, desi nu pare...atunci incearca sa faci tu un prim pas si sa intri in vb cu el.Iti urez bafta!

      Ștergere
  24. Am incercat posibilul si imposibilul..incep sa cred ca ar trebui sa renunt ,cu toate ca mie greu nu sunt o fire care o las balta ,dar fara sa vrea incepe sa ma faca sa ma simt prost ,ceea ce imi pare rau este faptul ca stiu ca si el are sentimente pt mine dar nu trece de orgoliu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu renunta,poate e doar un test,sa vada ca il iubesti.Eu personal asta vroiam sa vad,daca inca mai ma iubesti :)si daca iti pare rau pentru ce ai facut,eu vreau fapte ... Nu vorbe.

      Ștergere
  25. Tu poate ai avut mai mult noroc ca mine ..sper,eu incep sa renunt pt ca nu il mai inteleg deloc,o zi e ok alta nu e ,o zi incearca sa-mi demonstreze ca nu ii sunt indiferenta si in alta ma trateaza cu raceala indiferenta....incep sa cred ca am fost decat un capriciu sau un simplu joc pt el,chiar daca el e cel care ma cauta..multi spun ca daca un barbat scorpion iubeste se intoarce..sa intors dar nu sa-mi faca zile usoare ,din contra ma chinuie mai rau ..sfatul meu daca intalniti un scorpion fugitiiii(eu nu am tinut cont de asta si acum platesc destul de mult)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele mai ciudate si oribile zodii. Da sunt pasionali si iti indeplineste dorintele. Dar nu iti indeplineste dorintele din pura iubire ci ca sa iti scoata ochii mai incolo sa le faci si tu ce eu ei chef, deci intotdeauna e ca o negociere. Le place sa traiasca in drama. Au foarte multe toane , cu inclinari spre depresie.
      Eu fiind sagaetator si facandu-mi placere sa am oameni veseli si optimisti in jur, mi s-a parut o secatuire de energie orbila relatia cu el in scorpio( care a fost de 7 ani). Nici femeile nu sar mai departe. Sunt niste paranoice, tot timpul stau la panda ca sa gresesti cu ceva ( daca nu gresesti, in ochii lor tot gresesti) chiar daca stai pe scaunul din dreapta si nu in stanga.Sunt niste secretosi, prefacuti, mereu cu o masca pe fata. Eu una am vazut mai multe defecte decat calitati la scorpioni. Au o ura acerba si o razbunare de le face o placere diaboleasca cand cineva sufera (care considera ei ca ar merita sa sufere). Chiar si persoana pe care zice ca o iubeste o face sa sufere ca sa creeze drama si sa se " hraneasca" cu aceste emotii. Brrr. Eu una as da nota 2 pentru zodia Scorpion.

      Ștergere
    2. Asa este ai mare dreptate aici azi te fac sa te simnti speciala maine parca nici nu existi in viata lor

      Ștergere
  26. Eu cred ca aceasta zodie e superpreciata. Eu am avut doi scorpioni in diferite etape ale vietii si nu pot sa spun ca m-a impresionat f mult zodia asta. Eu am renuntat la amandoi. Mi se par fanfaroni, zgarciti, mincinosi.... E adevarat ca sunt f buni la pat, dar viata nu se desfasoara doar pe orizontala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate..am cunoscut un barbat scorpion..aveam asteptari mari si am fost dezamagita..avea un aspect neingrijit,netuns,imbracat aiurea.Nici la capitolul intimitate nu m-a impresionat..avea gesturi repezite,lipsite de tandrete..astea facandu-ma sa nu ma simt tocmai in largul meu..huh..una peste alta nu cred ca doresc sa-l mai vad,desi el ma mai cauta..apropo,eu sunt rac..

      Ștergere
    2. Voi sunteti idioate? Eu sunt cu un barbat scorpion, recunosc ca la inceput a fost dificil, dar acum ma simt implinita in preajma lui, Trebuie sa-i arati ca este singurul barbat pentru tine si el te va recompensa,

      Ștergere
    3. Daca avea un aspect neingrijit si nu ti-a placut, de ce te-ai mai incurcat cu el?? Chiar nu inteleg... O_o

      Ștergere
  27. eu nu stiu ce sa mai inteleg de la el a zis ca fiecare cu drumul lui dar mereu era curios ce fac ...putin gelos tot ma cauta sa ma intrebe una alta am crezut ca poate incearca sa se apropie iar de mine,acum a disparut in ceata iarasi,problema e ca are deja peste o saptamana de cand nu ma cauta lucru ciudat pana acum nu trecea mai mult de 2-3 zile...oare sa inteleg ca asa sunt ei,ca eu nu mai stiu ce sa cred ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer nici eu nu-l inteleg pe barbatul scorpion si la mine face la fel dispare din peisaj trei -patru zile apoi se intorce ca si cand nu sa intamplat nimic

      Ștergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Da,... m-am amuzat un pic.. :)) E clar ca fetitele care l-au scris s-au intersectat la un moment dat cu ceva scorpioni si nu le-a prea mers !!!
    Asa ca s-au pus pe dat la gioale, frate : "Barbatul scorpion e un bizar" , nu e perfect normal , are un comportament ciudat , au multa carne pe ei (grasi probabil) ,pasionali cand studiaza, devin paranoici, nu este "invencibil" , mitoman maniac , nu e mai curajos, nici mai inteligent,.. isi face rau singur , iese din cursa, persecutator, nu este tolerant, n-are nici ratiune, si doar teoretic este fidel,... Pfff... o gramada de calitati.
    Multa frustrare pe voi fetelor ! Mai mult ca sigur n-ati avut nici un scorpion in dormitor, ca va zburau textilele in toata casa si v-ati fi lamurit si cum e cu pasiunea "pentru studiu" Mai bine intrebati o sotie de scorpion ca va lamureste ea... (desigur, din putinul pe care il cunoaste) .
    De la mine aveti o bila NEAGRA pentru articolul tendentios pe care l-ati facut si pentru asasinarea limbii romane (limbajul mirc , ortografie, s. a.) .

    Si P.S. loonatiko : Fii si tu mai fair-play cand suferi din dragoste !

    Semnat,
    Un scorpion dragut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista 2 tipuri de femei : Alea ranite de Scorpion care descarca frustrarile in diferite locuri pentru ca nu l-au putut intelege si cele intr-o relatie stabila cu unul, care momentan sunt goale si au treaba.
      Bila neagra si de la mine pentru asasinarea limbii.

      Un alt scorpion dragut.

      Ștergere
  30. Un prieten mi-a aratat acest blog si am decis sa revin cu un comentariu/text. Nu sunt un fan al astrologiei.

    Sunt nascut la inceputul lui noiembrie - "scorpion". Sunt intr-o relatie de aprox 2 ani cu o femeie de varsta mea. Noi ii spunem relatie la distanta deschisa pentru ca ea este dintr-o alta tara (peninsula) si putem intretine relatii sexuale cu alti parteneri. Ea este nascuta la sfarsitul lui august - "fecioara", deci aceasta conceptie este destramata.
    Ea reprezinta pentru mine focul Iadului - are aceasta energie sexuala pura. A ridicat stacheta atat de sus incat nu am mai am aceeasi satisfactie sexuala cu o alta femeie.

    In fine, in vara trecuta am cunoscut prin niste prieteni o fatuca care este nascuta la inceputul lunii iulie - "rac". Vizual nu m-a atras, dar ce m-a starnit a fost inteligenta ei. A durat doua luni.
    Faze e ca dupa o saptamana am inceput sa o cunosc mai bine decat se cunoaste ea, dar nu am spus ceva in legatura cu asta, Imi propusesem sa-i maresc increderea in sine subtil.
    Au fost cele mai proaste partide de sex. De fapt, ce am experimentat eu a fost un fel de necrofilie. Nu stia sa se miste. Pentru mine o femeie trebuie sa fie seducatoare, ceea ce ei ii lipsea asta. Noroc ca exista Skype, altfel imi explodau testiculele.

    Au fost momente cand nu aveam subiect de discutie. Eu studiez inginerie fizica, dar ea mi-a spus ca nu intelege matematica, mai ales fizica. Cand studiam si aflam informatii noi din fizica nu puteam sa-i impartasesc aceasta "bucurie" pentru ca nu avea rost.
    Daca vrei sa-ti testezi inteligenta sau sa te felicite cineva o faci cu persoanele care sunt din acelasi domeniu in care activezi tu. O satisfactie mai mare decat asta nu o sa gasesti.

    Scurtand povestea, ea este pasionata de chestia asta cu zodiile si ma tot bombarda cu vorbe precum "esti scorpion, nu stiu nimic despre tine", 'ma sperii",etc. Imi daduse un site sa citesc despre zodia mea, dar ma plictisisem repede.

    Mie imi place sa privesc femeile in ochi. iar ea ... uff..
    La sfarsitul zilelor din cele doua luni, am decis sa-i dezvalui o informatie foarte importanta despre mine. A doua zi mi-a spus ca ar trebui sa nu ne mai vedem.

    M-am intalnit dupa cateva zile cu ea, iar din nervozitate I-am insirat aprox toate lucrurile negative pe care le stiam despre ea. Nu sunt mandru de asta, dar nici rau nu-mi pare. Am mai cautat-o de cateva ori, dar am lasat-o balta.
    Probabil ca va intrebati unde vreau sa ajung...

    Baieti, axati-va pe cariera pentru ca iubirea nu tine de foame. Inca doi ani de studiu + alti doi de master si am plecat de aici. Nu am viitor in Romania

    Iubitele mele, nu va mai consumati energia si timpul citind tot felul de informatii despre zodii. Stiu ca revistele si internetul va bombardeaza cu chestiile astea, dar puteti avea o relatie cu un barbat si fara sa va intrebati "oare ce zodie este".

    RăspundețiȘtergere
  31. Mi-am permis sa citesc si sa fac o analiza generala a celor spuse de voi.Sunt Scorpion si intradevar multe din aceste descrieri sunt adevarate.Ceea ce am simtit am si facut.Dar am o intrebare:cand apare o schimbare in particularitatile zodiei?Eu am fost casatorit cu o Balanta.In afara ca am jucat singur in aceasta echipa,am tinut monolog dupa monolog si altele,la final eu sunt cel care am provocat tot raul mondial,universal datorita bineinteles dorintei Scorpionului de toate care sunt spuse de voi.Mi-as dori sa imi deschideti si mie ochii,lasand la o parte greselile fiecaruia din relatie,pentru a intelege un Scorpion care este incomptibilitatea traita de voi intr-o relatie Scorpion-Balanta.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  32. Salut,la mine a reusit un scorpion sa-mi ia si ultima picatura de speranta ,nu am parere proasta despre ei dar gustul amar care mi l-a lasat un scorpion nu trece de aproape 2 ani ,felicitari baietiilor de aici care au tinut sa mentioneze ca ei sunt altfel fata de descrierea care li sa dat ....mult succes si sanatate tuturor ...eu si sanatatea mi-am pierdut-o pt el,am 31 de ani dar ma simt de 80 ,daca pute-ti fugit de ei ,o seara frumoasa tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  33. Sunt cu un scorpion de cateva luni si pot spune ca este cea mai intensa relatie avuta vreodata. Nu-s deloc facili, asta inseamna ca nici banali. Sunt oameni destepti, au un magnetism dezarmant, sunt...cum obisnuiesc eu sa spun, premium. La capitolul sexualitate, pot spune atat: wow!

    RăspundețiȘtergere
  34. Interesante conversații, sunt leoaica si sunt îndrăgostita de un scorpion,mi-a făcut curte 2 ani printre discuții si certuri de amici,consider sincer ca este unic in modul lui de a fi,incredibil si extraordinar, inteligent si direct...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aljutati.ma va rog csi care stiu am fost cateva luni intr.o relatie cu un scorpion...ne.am certat de cateva ori si mi.a dat papucii de cateva si eu de vreo 2 ori...stie ca sunt moarta dupa el....ultima oara ne.a certat iar pe motiv ca m.a trimis acasa mai repede ....noi aband o relatie la dostanta si i.am reprosat licrul asta ca si cum ar vrea sa scape de.mine....de aici a imceput cearta...mima zis ca vrea sa fie pe drumul lui singur si eu pe drumul meu...ce credeti.? Mai exista sanse de impacare? Mentionez ca nu exista ora sa.nu ma uit la profilul lui de fb sa vad cand intra daca e online si altele de genul asta

      Ștergere
  35. Interesante conversatii. eu sunt taur si prietenul meu e scorpion. e un barbat senzational si potrivit pentru mine. inaine sa incepi relatii gasesti pe zodiacool.ro informatii legate de compatibilitatea intre zodii. poate ca ar trebui sa cititi sa va informati :P

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu judec oamenii....contează in ce perioada a anului te-ai născut,dar.....majoritatea acestor creaturi zise scorpioni,probabil datorita faptului ca operează cel mai mult in sfera emoționalului,culmea....NU au maturitate gen E.Q....rațiune nici atât....instincte cate vrei si cat de perverse....dintr-o zi îmi spunea ca ma adora(avea de ce,taur cu ascendent in leu,venus,măreție si multa noblețe!!)....a doua zi ma amenința ca ma omoară....psycho 100 %....bine,ex-militar,I see....dar totuși....echilibru nimic...chiar o femeie scorpion are nevoie de așa ceva...concluzie:dincolo de farmec,magnetism,satanism....my friend ,o femeie are nevoie de stabilitate sociala dar mai ales emoțională!!!Degeaba ma spionează peste tot,minciunile si boala lui psihica il dau de gol!!Întrebați un psihiatru de F.B.I,la ce tip de agent au cele mai mari suspiciuni?Scorpion.Așa ca....so sorry....by the way:inca ma căuta....inca ma studiază...au trecut deja 6 ani si tot in război suntem!!Pentru mine,om linistit,asta este pierdere de timp....nici macar la psiholog nu vrea sa meargă...in fine,asta e opinia mea!!Take care!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Aljutati.ma va rog csi care stiu am fost cateva luni intr.o relatie cu un scorpion...ne.am certat de cateva ori si mi.a dat papucii de cateva si eu de vreo 2 ori...stie ca sunt moarta dupa el....ultima oara ne.a certat iar pe motiv ca m.a trimis acasa mai repede ....noi aband o relatie la dostanta si i.am reprosat licrul asta ca si cum ar vrea sa scape de.mine....de aici a imceput cearta...mima zis ca vrea sa fie pe drumul lui singur si eu pe drumul meu...ce credeti.? Mai exista sanse de impacare? Mentionez ca nu exista ora sa.nu ma uit la profilul lui de fb sa vad cand intra daca e online si altele de genul asta

    RăspundețiȘtergere
  38. Si eu am avut o relatie de un an jumate cu un scorpion.Iubitor ,dedicat dar foarte schimbător.Fac doar ce vor .Cu toate ca simțeam si stiam ca ma iubeste foarte mult chiar ma cerut in căsătorie,face lucruri doar ca sa ma enervez.Din cauza asta neam certat acum 5 zile ,ma blochat peste tot si nu a mai sunat.Cearta a pornit de la imprietenirile lui cu fete pe facebook,cand a avut chef de mine l-am trimis la noile intrate pe lista.De atunci a dispărut. Tot ce nu stiu despre scorpioni ,se intorc sau isi vad de drum?Voi ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere