duminică, 11 aprilie 2010

Sagetatorul

Ne cerem scuze la fete balanta nu mai avem clar cateva idei de zis; la femeia gemeni ne-a fost mult mai simplu. Insa ne tot ciocnim in ultimul timp de baiatul/barbatul sagetator care mi se pare ca l-am sarit pana acum in BcZ si ne-au lovit cateva idei. Mentionam ca baiatul sagetator nu prea este specialitatea noastra insa am remarcat cateva idei care zicem noi se confirma.
In primul rand mersul. Sunt foarte usor reconescibili dupa mersul lor. Dezlanat cu pasi mari (sagetatorii de ob is inalti), parca aruncati inainte si un pic lateral cu mare balans, umersii desi maricei lasati un pic pe spate in jos, gen Goofy (Walt Disney era sagetator) un pic. Dragul de Raymond este unul tipic, Jay-Z la fel.

Unii sunt aratosi si sexy, gen Brad Pitt da nu e asta trasatura lor principala. Catalin Botezatu ne da cu radical.

In casnicie sunt fideli. Divorteaza foarte rar si cel mult o data. De relatiile de prietenie nu suntem sigure insa daca e un sagetator de calitate si relatiile vor fi de lunga durata. Nu isi iau sotii comode ci de obicei firi mai dificile, zguduite, cu probleme iar ei au tendinta sa indure multe si sa fie intelegatori. De exemplu sotul Virginiei Wolf si al Fridei Kahlo. Nu cred ca le era usor. De obicei mariaje cu sagetatoare, pesti, gemeni, rac. Da! marele bonus pentru ei este ca sunt capabili sa cucereasca sagateatoare asta daca nu se straduiesc prea mult altfel totul e pierdut, sa aibe mariaje reusite cu sagetatoare si pozitive.

Am spune ca cei de calitate sunt inimosi si bonomi. Au o anumita sensibilitate si delicatete, timiditate desi nu ai spune pentru ca zic lucruri neplacute in public asta dupa ce tac ore intregi, sparg, strica, sunt un pic malaci, nu sunt romantici (nu ai sa-i auzi vreodata cu o poezie), se aseaza comod oriunde ar merge. Desi au tendinta sa zica lucruri foarte neplacute drept in fata, sa mai faca gafe nu aveti de ce va supara.
Sunt insa cateva specimene de sagetatori care fac rau iar cuvantul potrivit pentru ei este "nesimtit", insa avem impresia ca nu sunt majoritari. Nu am identificat inca dupa ce se pot recunoaste; probabil arata bine.

Desi sagetatorul mediu in genere este lenes si extrem de comod, se poate conta pe el daca faci parte din familia sau prietenii lui foarte apropiati. Pare un pic nepasator insa foarte multi sunt geniali si cocheteaza cu suprarealismul sau ceva care e supra oricum. Dupa cum am spus Walt Disney, si Rene Magritte, Woody Allen, Winston Churchill, Mark Twain. Au un ceva care ii face sa capteze cateva trasaturi speciale ale lumii in care traim si sa le redea cu sarcasm si umor amar dar bonom. Si varsatorii asimileaza lumea intr-un mod unic insa sunt interesati de alte aspecte.

Sagatatorii de decanul III capata ceva din seriozitatea si postura capricornilor, vor sa fie oameni respectati, sunt atenti sa nu faca gafe, sunt mai intepati.

Au o longevitate f buna in ciuda exceselor alimentare si imprudentei cu care calatoresc sa spunem, asta pentru ca sunt niste norocosi. Exemplu: Radu Beligan pentru lonegevitate, nu stim de excese.
Barbatii ajunsi la maturitate se ingrasa deoarece mananca mult si cu placere si se enerveaza f tare dc le zici ca nu-i bine. Sa pui un sagetator la 40-50 de ani la cura de slabire e o provocare. Elvis avea ascendent in sagetator.

7 comentarii:

  1. Eu zic sa va mai documentati ;) si in topicul asta si in cel de mai de sus. Sagetatorii sunt unii dintre cei mai inteligenti oameni din zodiac daca nu chiar cei mai inteligenti. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut. Daca este posibil as dori sa mai scrii ceva de Decanul III si ma intereseaza daca suntem compatibili cu femeile Capricorn. Daca ai timp sa imi trimiti ceva de data de 17 Decembrie (Intre orele 18-19 fara ceva) 1988. Daca ai timp si rabdarea necesara as aprecia un mail din partea ta. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna. daca intrebarea este saget decanu 3 cu fata capricorn este de bine. amandoi il aveti p saturn in comun. timp pentru mailuri individuale nu'i. baiatu sagetator nu tre sa fie prea disperat ca fata capricorn se leaga ea singura, perseverent dar nu disperat

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte adevarat:D marinimosi.sensibili,atasati de persoanele apropiate:) in ciuda faptului ca pe net sunt catalogati drept infideli,sincer eu am vazut numai barbati fideli:) bravo lor,sunt persoane pe care chiar te poti baza si sar in ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  5. p blog barbatii sagetatori NU sunt considerati infideli

    RăspundețiȘtergere
  6. hm.... kestia cu haine cred ca e valabila pana la un anumit punct. daca toata lumea s'ar ghida dupa haine la ce folos restul de lucrui precum muzica, filmele, cartile, etc. ne mentinem opinia cu imprudenti si da unii baieti sagetator sunt foarte fideli altii deloc. dar aici depinde mult si de fata, daca e o fata serioasa se vede.

    RăspundețiȘtergere