vineri, 8 ianuarie 2010

Fata taur si mai cine ?

"Vad ca ai spus ca sunt bune relatiile capricornului cu femeia taur(intr-un fel anume inteleg deoarece ambele sunt semne de pamant)dar oare nu se plictiseste femeia taur langa un capricorn cam “sters”?
Sau partea materiala e indeajunsa incat sa suplineasca toate lipsurile acestuia?dar asta ar fi putut sa ii ofere si o balanta(ca mn)si in plus nu cred ca s-ar fi plictisit.
Cu ce e mai bun un capricorn fata de o balanta? (asta din viziunea unei femei taur)"

Profit de intrebarea asta sa raspund la ea caci imi este foarte usor. In plus am scris cam putintel la fata taur asa ca mai umplu acum golurile. Deci bagati de seama s'ar putea sa fiu si mai subiectiva ca de obicei.

De mentionat ca sunt si cazuri in care barbatul capricorn se satura de femeia taur sau ii gaseste defecte in situatiile in care ea devine neingrijita sau si mai cicalitoare. Acum de ce o fata taur ar prefera un capricorn in locul unei balante ?     Nu stiu daca este mereu asa, vad ca mai este un comentariu de la o fata taur care intreaba despre relatia taur-balanta deci nu e chiar asa nemaintalnita desi io n'am dat peste ea pana acum.

Intr'o lume ideala fata taur e o faptura foarte simpla, necomplicata, o fata a naturii guvernata de simturile ei inainte de orice. Chestiile astea se traduc in realitate cu o nevoie patologica de siguranta materiala. Adica nu prea pot concepe o viata lipsita de confort. Motiv pentru care atunci cand e vorba despre asta devin foarte pragmatice, realiste, descuscarete si eficiente caci altfel inteligenta nu'i punctul lor forte. Din pacate am am avut nesansa sa dau peste cateva taurite atat de nedotate intelectual si de limitate incat am ramas amutita. Deci fata taur are nevoie sa simta pamantul sub picioare. Acum depinde si cum simte ea Pamantul :p

Fata taur nu e genu care sa se plictiaseasca foarte repede. Adica e intrecuta de departe de alte semne: gemeni, balanta, sagetator, scorpion, peste. A se plictisi se traduce la ea prin lipsa de chef sau lene. E cam lenesa si cand e lipsita de chef se misca si mai incet ca de obicei. Fata taur nu este o cautatoare de senzatii ci de confort si de momente foarte placute in care sa se simta foarte bine. Da este foarte snoaba, ii place sa consume si sa fie considerata frumoasa. Cumpara chestii la care se face reclama, ii place sa stea mai in primul rand, se duce in locuri avizate de altii dar nu facea neaparat ce fac altii daca nu e ea convinsa de asta. La ea "a nu se plictisi" nu este o valoare, nu este o nazuinta. A nu AVEA  parte de intamplari placute, de placerile viatii devine o problema. Pe ea o guverneaza verbul a avea. Este o nuanta...

Capricorn sters...unii capricorni sar calu...Acum daca luam cazul celor stersi...fata taur nu va remarca foarte tare asta. Va traduce sters prin "asezat", iar asezat este foarte ok pt fata taur :D Partea materiala am dezbatut-o mai sus si vad ca presupui ca barbatul capricorn are avea mai multe de oferit pe aceasta latura decat o balanta. Ceea ce si eu cred a fi adevarat caci capricornul obisnuit este un carierist.

Punctul cel mai tare la o relatie intre cei doi, ea taur si el capricorn ar fi marele avantaj ca vad lucrurile cam la fel. Chiar daca nu se potrivesc se pot intelege din ochi. Cand unul spune "gri" celalalt vede cam aceeasi nuanta de gri. Chiar daca nu se plac, nu sunt atrasi unul de altul ei vbesc aceeasi limba. Prin datorie, rasponsabilitate, munca, bani, prestigiu, traditie inteleg cam acelasi lucru. Pentru ei timpul curge la fel. Plus barbatul capricorn doreste sa aiba mereu controlul iar femeia taur nu are nicio problema sa dea impresia ca celalalt conduce. Nu o apuca crizele de independenta ca pe alte semne. Daca el este barbatul care vrea sa fie perfect ea poate sa joace perfect rolul de "femeie".

Libertatea pe care o ofera balanta de obicei este prost inteleasa de o taurita: ceva gen nu se implica, nu este puternic. Fata taur tre intr-un fel sau altul sa simta forta celui de langa ea. Fizic, intelectual, material...cumva caci altfel nu da 2 bani. Nu are nicio problema sa fie pe locul 2 la decizii dar pe primul loc la profit. Fata taur cere atentie. Cine nu cere ? Partea buna e ca de obicei spune exact ce. Vreau o pisica pe varza azi la ora 14 sau vreau sa ma dau cu sania pe conducta. Nu e deloc complicat. De obicei zice ce are chef, nu tre decat sa indeplinesti. Doar ca face urat daca nu are c cere, ca un copil razgaiat. Ceea ce pentru capricon se potriveste ca o manusa. Cum el nu este foarte inventiv si nici cu intiativa ii face foarte bine sa i se spune exact ce sa faca iar el sa execute si sa se simta util. Balanta este mai finuta; daca ii spune verde in fata ce are ea chef el s'ar putea simti lezat.

O alta chestie importanta: taurul si capricornul indiferent de sex isi recunosc unul altuia meritele, se recunosc in societate, se apreciaza si se respecte reciproc. Cum o balanta nu face mare caz de realizarile ei profesionale sau nu le pune pe prim plan, pt taurita ele vor fi deci usor invizibile.

Capricornul o face pe taurita sa se simta bine legata de pamant, in siguranta, cu un barbat pe care poate conta fara sa fie foarte solicitata. Balanta o nedumireste, si asta nu'i place. Desi e poate fermecator si cateodata pluteste, nu e genul ei sa pluteasca prea mult. Capricornul vorbeste putin si da impresia ca are 2-3 principii (idei fixe) si atat. Balanta se cam da dupa tine, caci vrea armonie. Azi zice ceva, maine daca se simte nu stiu cum, sau vrea sa va intelegeti zice ca tine. Poimane de fapt de razgandeste caci si'a dat seama ca mai bine e asa. Si asta miroase a putred pentru o fata taur. I se pare dubios sa nu fi hotarat si absolut in legatura cu opiniile, gusturile si posesiunile tale. Iar o balanta tipica este oricum numai totalitar nu. (Am remarcat ca e un gen de balanta cu idei fixe dar parca nu'i sta bine deloc). Orice schimbare de opinie e marcata cu minus si nu ca semn de evolutie. Din pacate cam asa e. Cu balanta e pe teren mlastinos, interesant dar mlastinos si pur si simplu nu are chef de asa ceva.

As dori de acum sa va rog sa puneti si datele de nastere cand mai discutam compatibilitati. Tauritele de decanul 3 de exemplu, sunt mai serioase cele de decanul 1 mai bagacioase, cele de decanul 2 mai plapande si tot asa.

36 de comentarii:

  1. Acum mi se pare destul de clar:FEMEIA TAUR NU ESTE PENTRU MINE.
    Se pare ca tu cunosti destul de bn balanta si ai prezentat foarte bine cum stau lucrurile(eu nu am cunoscut inca balante cu idei fixe).
    Nu imi vine sa cred ca 2 persoane care nu se plac si nu sunt atrasi unu de altu tot timpul raman impreuna.
    Totusi raman la parerea ca femeia taur merita mai mult:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Culmea, eu am dat peste multe tauroaice foarte istete, ambitioase, s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere
  3. Articolul a fost unul interesant. Mi-a placut comparatia dintre capricorn si balanta, dar as fi foarte interesat de compatibitatile scorpionului, defapt mi-ar place sa scrieti mai mult despre scorpion (femeia scorpion) caci ce am citit aici descrie foarte vag comportamentul acesteia. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. deci pt scorpion fata sau baiat ?
    nu ne-ar strik si o data d nastere desi marturisim k la scorpion barbat cam avem lipsuri :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa stiu si eu compatibilitatea dintre femaia taur si barbatul rac!!??

    RăspundețiȘtergere
  6. eu taur 10.05.1983 el rac 14.07.1983

    RăspundețiȘtergere
  7. Ceva experienta cu leii voiam sa zic:"> Si nu ma refer doar in aspect sentimental ci si prietenii s.a.

    RăspundețiȘtergere
  8. Despre femeia scorpion-barbatul taur au scris fetele nu demult pe aici, cat despre scorpion-leu ai innebunit?:)) In aparenta, se-nteleg dar ajung sa se manance unii pe altii, zic io si am ceva experienta:P

    RăspundețiȘtergere
  9. La fata scorpion am scris destule in opinia noastra, mai ales ca avem si numeroase cititoare scorpion foarte simpatice si poti citi comentariile lor ca sa-ti dai seama...mai uita-te si p la blogroll :p succes !
    Pt fetele scorpion care vor sa stie cu cine se potrivesc...am vrea sa stim si noi :)))) de ce nu sunt si ele un piculet mai statornice si nu chiar asa disperate sa gaseasca o victima :D Noi pariem pe varsator singurul cre le hipnotizeaza pe o perioada nedeterminata. Lor le mai place si de gemeni (ok), balante (error), capricorn (hmm)... cu racul ar fi interesant de vazut cat dureaza. Pt barbatii fecioara reprezinta o satisfactie fizica garantata :D

    RăspundețiȘtergere
  10. io am cam pierdut firu la comentarii da va cred pe cuvant. ce vreau sa zic este k mie imi place combinatia ea scorpion el leu f mult. Am intalnit-o des si imi place. Ce'i drept clacheaza la un moment dat insa din cauza amandurora...daca ar mai lasa un pic unu de la altu, daca leul ar fi mai respectuoas si scorpioanca mai putin stresanta/stresata si mai mult rabdatoare ce bine ar fi. Deci mie imi place combinatia si impreuna si separat caci fata scorpion si baiatul leu la mine au daca nu o bila alba, macare jumate la onestitate si alea alea :D (is in sesiune, ar trebui sa'nvat...off)

    RăspundețiȘtergere
  11. asa cum am spus e chiar bunicica. mai cunosc inca o pereche tot din aceeasi decani. nu prea am ce comenta… unii baieti din decanul asta sunt mai manipulatori dar atata timp cat ori nu simti, ori nu te deranjeaza nu’i nicio problema mai ales ca daca simt ca pierd teren devin niste ingerasi. Fidelitate la mare inaltime, mancare buna, confort sufletesc, un pic de lancezeala, e potriveala si de durata :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Of, nu suntem disperate sa gasim victime, vrem doar sa ne-ndragostim:P
    In general, cam toate 'horoscoapele' din lume spun: scorpion+pesti/rac/capricorn/fecioara. Cam asta ar fi potrivelile dar nu cred ca o scorpioanca poate sta cu un capricorn sau o fecioara moale. Combinatia cu rac n-am intalnit-o, din pacate. Am mai citit undeva scorpion+taur cica ar fi ok pentru casatorie dar nu stiu zau, si voi ati zis ca e cam cu dus si-ntors.
    Mie mi-ar placea combinatia scorpion-scorpion si nu doar in pat. Eu zic ca, desi ar iesi scantei si ar fi dragoste cu nabadai, ar fi tare faina combinatia.
    Si ma enervati cu varsatorul vostru cu tot:)) Varsatorul e prea visator pentru o scorpie, lui i-ar fie greu-greu sa-i accepte ei posesivitatea si-s multe, multe diferente intre ei..:D
    Bafta in sesiune:))

    RăspundețiȘtergere
  13. dar tu cati ani ai? daca nu sunt prea bagareata, bafta la sesiune

    RăspundețiȘtergere
  14. pai tu singura ti-ai raspuns in leg cu taurul. cu leul vezi celelalte comentarii

    RăspundețiȘtergere
  15. am intalnit destul de rar capric-rac si exemplul pe care il stiu era o relatie trista... eu zic in acelasi timp sa nu'ti faci sperante; in genaral capric atunci cand pleaca nu s mai intorc

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai noi am trait impreuna in aceeasi casa atata timp..inca hainele lui mai sunt aici, a fost un tip foarte acaparator..in sensul ca are afacerea lui si nu m-a lasat sa muncesc desi voiam..acum ma lasa sa stau in casa pana imi gasesc un loc de munca (am gasit deja si incep in curand)el plateste tot...sunt curioasa ce se va intampla dupa? caci stiu ca tipa asta l-a ajutat cu bani si ii mai si facea cadouri..a merci de raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  17. Maxzaria...ce adevar ai spus..eu sunt taur si am o sora +o mama balanta...si e f f adevarat. Nu ne intelegem deloc....e ceva de ex azi am hotarat ceva si ele imi dau impresia ca sunt total de acord si apoi se comporta ca si cum nici n-am fi discuat despre acel lucru..m se par cam superficiale ;))

    RăspundețiȘtergere
  18. eu sunt nascuta in zodia taur dar capricornii mi se par niste badarani si brute! cunosc multe persoane in aceasta zodie si chiar daca au functii tot sunt niste fixisti. eu ma inteleg foarte bine cu gemenii de 10 ani!

    RăspundețiȘtergere
  19. Compatibilitate intre o fata taur (26/04/1983) si un baiat leu (26/07/1980). Dankeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  20. f buna. am mai intalnit un exemplu cu date de nastere asemanatoare, au acum in jur d 25 d ani si sunt impreuna din clasa a 7-a.

    RăspundețiȘtergere
  21. ce sanse avem ?eu 20.05.1991 si el 18.06.1985

    RăspundețiȘtergere
  22. O combinaţie bună pentru fata taur ar fi băiatul fecioară. Am o prietenă tăuriţă şi e cu prietenul ei, zodia fecioară, de vreo 4-5 ani şi se înţeleg foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  23. o fata taur si un baiat rac

    RăspundețiȘtergere
  24. eu sunt in zodia taur si sunt o fire simpa sunt buna dau si haina da pa mine dar persoana alaturata mie trebue sa fie si ea ka si mine eu cred ka ma potrivesk ku sagetatorul

    RăspundețiȘtergere
  25. sunt in zodia taur si ma intelrg fb ku baeti din szodia fecioara

    RăspundețiȘtergere
  26. baita saget fata taur ok. noi stim ca toata lumea se asteapta sa zicem ca zodiile de pamant merg cu pamant si apa si cele de foc cu aer si foc si reciproc; dar am explicat la inceput ca am remarcat ca nu prea asa si ca nu zicem cum scrie la zodiac si ca suntem subiective... yep yep yep subiective.

    RăspundețiȘtergere
  27. Sunt destul de obosita la ora asta, dar si un pic indragostita.. si desi am gasit cam peste tot ca nu e o idee buna o relatie intre un taur si gemeni, ma incapatanez sa caut argumente pro. Eu sunt taur 30.04.86, el gemeni 16.06.81. Si da...intr-adevar, ma depaseste intelectual, si e un pic mai energic decat mine, dar comunicarea, socializarea, o activitate permanenta, le impartasesc si eu precum si dorinta de a invata lucruri noi (ce-i drept, cat mai practice). Greu mi-ar fi, nu sa-mi abtin gelozia si posesivitatea, ci sa fiu in permanenta schimbare, pt ca el sa nu se plictiseasca alaturi de mine. Cel putin asta am gasit in majoritatea zodiacelor , la gemeni. Dar mie nu mi se potriveste intru totul zodia taur. Ce as vrea sa ˝aud˝ de fapt, ar fi, cred, autocaracterizarea unor barbati din zodia gemeni... dar, desigur si parerea ta, l00natik. Pari a avea minime cunostiinte despre cazuri concrete, nu am apucat sa verific sursele...cred ca nici nu e asta ideea. Merci anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  28. dupa cum am spus in repetate randuri, el-geaman ea-taur este f frecvent deci si altii inaintea ta.... si nu'i neaparat rau.nu se plictisesc asa usor, ci mai degraba tre sa fii mana lui dreapta, sa-l ajuti sa schimbe becu chiar dc il asisti. Dc il asisti in toate el va fi f multumit. Sa fii vorbareata dar sa si'l asculti, sa simta ca s poate baza p tine caci cateodata desi zice ca ste sa faca ceva, nu'i mereu asa... mai minciuneste, le mai abureste...dar cheia e sa-l faci oarecum dependent d tine astfel incat nici sa nu poa sa mai puna benzina fara tine. s-ar putea sa mai auzi chestii legate de libertate de miscare, aer da e fals... e ceea c vor sa creada ei despre ei.

    RăspundețiȘtergere
  29. de combinatia femeie berbec si barbat capricorn ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu taur 21 05 1981 el varsator 27 01 1986

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu sunt un taur, si am avut o relatie precedenta cu un scorpion, care a mers de minune chiar ani buni,...acum sunt din nou in compania unui scorpion si va spun sunt cei mai buni, familisti, intreprinzatori, iubitori...etc. Nu m-as vedea in compania niciunui alt semn, barbatul scorpion e decis si e un bun cap de familie, asta pt cele care stiu sa lase de la ele, pt ca unui barbat scorpie nu ii place femeia care vb prea mult, prost si fara rost.

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu zic, femeia taur e femeia misterioasa, nu stii niciodata ceea ce gandeste, pare o femeie dura, dar in realitate e foarte timida.E adevarat ca se urneste greu, dar si cand se apuca de treaba nu o mai opreste nimeni.In casele, in care stapane sunt femei taur, curatenia e la ea acasa.Curatenia, e esentiala pt femeia taur. Ii place sa viseze mult, mai ales in anii tineretii,pt ca e o visatoare 'nascuta. Are prietene putine, dar de calitate. E sincera si ii place ca altii sa fie sinceri cu ea, in schimb, cand simte ca prietenele nu sunt la fel de sincere, si umbla cu minciuni prin spatele ei , ea iti va reprosa totul in fata, si poate deveni o bestie daca o enervezi cu adevarat. Atunci cand trece prin diverse esecuri in viata personala, (care are un rol primordial pt ea si o influentiaza pe toate celelalte planuri) devine rece si intra intr-un fel de hipnoza.Nimic nu mai intra in cercul ei de interes, nimic nu-i mai capteaza atentia.Deci, femeia caruia uneori ii placea sa filtreze pe ascuns, sau femeia care se uita atent cand merge pe strada, sa vada care priviri sunt pt ea, o sa devina femeia invizibila....Nu doresc niciunei femei taur sa treca prin deceptii in iubire,pt ca nu-si mai revine niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  33. Taurus-female:inteligenta inseamna capacitatea de a te adapta in orice situatie,mai ales in cele atipice,ori tocmai asta face o fata taur,se adapteaza,SE DESCURCA,fara migrene si aspirine,fara sa se planga,e capabila de performante intelectuale si fizice...gen agent Salt...shi,da,SIMTE,mai mult decat alte femei din zodiac,din nefericire sau gratie senzorialitatii ei accentuate...mai e o chestie,este o venusiana,deci STIE cum sa IUBEASCA...nu asta este esenta unui om cu adevarat INTELIGENT???By the way,I am taurus woman,too...STIU ce vorbesc si cat de mult SIMT!!

    RăspundețiȘtergere