duminică, 22 noiembrie 2009

Top afemeiati

Dat fiind ca vad o gramada de cautari pe blogul nostru intrebandu-se daca barbatii dintr-o zodie sau alta sunt afemeiati iata un top dupa parerea noastra. A se lua nota ca ne-am orientat dupa majoritate (exista exceptii frapante) si am luat cazul barbatului matur, casatorit in general. 1: cei mai...; 4: cei mai putin....

1. taur, fecioara, balanta

2. berbec, gemeni, pesti

3. leu,  scorpion, capricorn

4. varsator, sagetator, rac

18 comentarii:

  1. As vrea sa stiu si eu compatibilitatea dintre ea gemeni-el rac

    RăspundețiȘtergere
  2. Frecventa. E ok. Durabil. Putintel cam trista atmosfera. Fata gemeni dicteaza. Este gen Adrian Nastase si Dana Nastase.

    RăspundețiȘtergere
  3. apropo de EA gemeni, vreo idee intre ea gemeni si el scorpion?

    RăspundețiȘtergere
  4. dar compatibilitatea sagetator si rac? ce zici? m-ar interesa si sagetator cu capricorn. care in cele doua sunt mai compatibile cu sagetatoru, ca am vazut multe cazuri sagetator-rac.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt ea saget el capri am scris foarte mult si sper ca s-a inteles ca este o combinatie foarte des intalnita mai ales pt barbatul capricorn care simt o atractie invariabila pentru femeile sagetator. Am intalnit si cate cupluri ea-sagetator el-rac ins anu ne-au lasat o impresie buna. Poate ei intre ei se inteleg insa pentru noi acesta nu e un cuplu frumos, unele minciunele, manipulari....

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari fetelor.cel mai reusit top!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ieeeei ce linistitor, EL e pe 4 :))

    RăspundețiȘtergere
  8. va spun eu....varsatorii sunt cei mai cei...din realitate vorbesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Mda,taurii-s cei mai afemeiati.Aici da.:)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Voi vorbiti serios ? Sagetatorii si varsatorii pe locul 4 ? Pe undeva cred ca este o eroare, astia nu au pic de fidelitate in ei. Am fost cu un sagetator m-a inselat cu jumatate de bucuresti si mi-a spus-o in fata cu zambetul pe buze. Am fost cu un varsator care s-a dat la toate prietenele mele si numai de menage a trois ma intreba. Cel putin erau buni la pat, in special sagetatorul. Mentionez ca eu sunt capricorn.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce compatibilitate exista intre ea capricorn el sagetator ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Varsatorii nu inseala daca iubesc. In schimb, da, sunt...au o legatura 'foarte speciala' cu femeile, se poarta special cu toate.
    Sagetatorii...mmm, stiu un exemplar nu foarte fidel, ce-i drept :D

    RăspundețiȘtergere
  13. mai o explicatrie posibila ar fi ca noi ne axam (inafara de cunoscuti) mai ales pe relatiile care se incheie cu o casatorie care sunt mai usor de contabilizat. de exp urmarit pe net.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bunicul meu e Varsator. Cred ca ar trebui sa fie la cei mai... La 84 de ani, el si acum mai viziteaza niste babe :)). Nu e nici foarte comunicativ, e prefacut si nu-i pasa absolut deloc de sentimentele celor apropiati, dar ii place sa fie laudat chiar si pentru lucrurile pe care nu le merita, si sa se laude! Are rare excese de generozitate, de scurta durata.
    Eu sunt Sagetatorare si am o relatie de 2 si 1/2 cu un Capricorn. Felul cum se poarta cu mine nu prea ma 'ajuta' sa il insel, desi mi-e bine sa stiu ca sunt si altii care m-ar vrea. Uneori ma ignora, desi stiu ca nu-i sunt deloc indiferenta, dar momentele cand imi da atenie merita traite alaturi de el. E greu sa comunici cu el, dar il inteleg pentru ca am multi capricorni in familie. Nu prea inseala, sau stiu sa ascunda bine asta, daca o fac...

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu as spune gemenii in top. Ma rog... din ce cunosc eu. N-am cunoscut unul sa nu fie afemeiat... minim cu doua deodata umblau. :lol:

    RăspundețiȘtergere
  16. Iată topul meu, tot din experiență:
    taur
    fecioara
    scorpion
    berbec
    balanta
    gemeni
    sagetator
    pesti
    leu

    RăspundețiȘtergere