sâmbătă, 17 octombrie 2009

Top compatibilitati barbatul gemeni

Primisem o rugaminte (d la Alina) sa facem un top asemanator cu cel de la varsator cu femeile care plac barbatului gemeni.  Asa cum am tot repetat-o la leu, varsator, berbec treburile sunt foarte clare in legatura cu ce le place. Asta inseamna ca sunt si mai putini conjuncturali si mai verticali. Gemenii sunt conjuncturali si oportunisti. Dar sa incercam sa schitam si pentru ei un top.

Foarte multi barbati gemeni se casatoresc cu femei taur. Asta pentru ca barbatul gemeni tre sa fie 2 ca sa shimbe becu iar taurita de obicei trage alaturi de partener cu simt de raspundere. In acelasi timp ea se simte foarte asigurata de banii geamanului (foarte multi barbati de afaceri cu bani sunt gemeni ex: Donald Trump). Taurita are si un stil placut care e pe placul geamanului si fiind o persoana stabila geamanul o vede ca p colacul de salvare al ratacirilor lui de tot felul. Atentie el nu recunoaste ca este ratacit si in mai multe luntri deodata. Si nu ne referim aici la rataciri extraconjugale caci geamanul acorda o mare importanta familiei si partenera lui va avea mereu un loc privilegiat. Aceasta mai mult prin forta lucrurilor, caci la un moment data nu mai e in stare nici sa bata un cui fara ea. Si combinatia inversa el-taur ea-gemeni e foarte valabila, caci taurului ii curg balele la vederea femeii gemeni gen Marlyn Monroe.

P locul 2 ar fi chiar femeie gemeni. Destul de des am intalnit gemeni-gemeni. Nu prea stim ce sa comentam aici. Este ok, se sprijina mult unul pe altul, foarte interesati in general, fara sa fie o explozie de iubire profunda, dar veseli si jucausi.

Pe locurile 3 si 4 pentru barbatul gemeni credeam ca ar urma femeile scorpion si capricorn. Mai ales cea scorpion este foarte atrasa fizic de tipul barbatului gemeni bine, inalt, brunet si solid, gen Aurelian Temisan. Vezi Vivien Leigh cu Laurence Olivier. Ambele il atrag prin inteligenta, si hotarare. Gemanaul are nevoie de cineva care nu e dual in viata lui, care nu e mai multe personaje pentru ca la asta s pricepe el cel mai bine. Geamanul le poate parazita in liniste caci si femeia scorpion si cea capricorn asa cum am mai spus-o de nenumarate ori, pot munta si muntii din loc pentru cine considera ele ca fiind barbatul lor. Cele capricorn sunt nistel mai interesate, da' le iertam asta...

Si pe 5 si 6 ar fi fecioarele si balantele. Fecioara e putin ca femeia gemeni (ambele dominate de Mercur) si pot face echipa buna iar cu femeia balanta e faza ca e aer cu aer si merge. Balanta ar putea starni chiar niste sentimente romantice in barbatul gemeni daca gemanaul e nitel mai evoluat caci ea prin structura ei nu ar putea da impresia ca si-ar sufleca manecile pana la cot ca sa munceasca alaturi de gemeni (precum taur, scorpion, capricorn, fecioara) asa ca tre sa suplineasca prin altceva lipsa ei de harnicie.

Cand geamanul face ceva, tre sa fie asistat. Si daca ti-l doresti atunci asta sa faci.

Cam asta...speram ca sunteti multumite. Nu putem sa nu remarcam ca avem din ce in ce mai multe comentarii iar in weekend statisticile pe site explodeaza. Noi, l00natik si martziana va multumim (miki, maria, adina, byanka, monalisa, etc, etc...scuze celor pe care nu le-am citat) si scriem si noi cat de clar putem si cu multe greseli de ortografie... Daca mai aveti si voi intrebari va raspundem cand avem timp.

10 comentarii:

  1. buna buna, vreau shi eu sa shtiu daca o fata scorpion independenta (eu) are sanse cu un barbat berbec, shi un barbat geaman(in acelasi timp). Berbecelu mi-e bun ca are bani dar nu e prea dotat in rest, pe cand geamanu e bun dar prea dstant cu mine in rest shi nu shtiu daca sa mai ashtept. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. super,merci mult. cand aveti timp,sper sa faceti si o descriere mai amanuntita a relatiei gemeni- fecioara. am cunoscut un barbat fecioara,m-a fascinat,dar chiar mi se pare extraordinar de dificil :(

    RăspundețiȘtergere
  3. La fecioara mai mult decat am scris in cele 2 articole nu va veni prea curand caci nu prea mai avem multe in plus.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca barbatul gemeni face echipa buna cu femeia berbec! ce credeti ??

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina eu sunt gemeni si am avut o relatie de 4 ani cu un baiat fecioara da' parerea mea e sa nu complici sa intr-adevar fecioarele sunt dificile si critica mult si cand au chef de cearta reusesc sa se certe cu oricine si ajunsesem foarte stresata. Si eu am fost fascinata da' mai bine sa ramaneti prieteni. Eu sunt si acum prietena(amica) cu el...ne intalnim, vorbim, si e mult mai bine asa.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu femeie taur am intalnit un barbat in zodia gemeni, suntem la inceput si ma bucur ca aceasta combinatia asta e pe primul loc ;))
    - e un tip vesel, se pricepe de minune sa se distreze, deloc plictisitor, timid (eu l am agatat) - love it
    - nu pare a fi incapatanat, imi place ca e generos ( am avut parte de un iubit zgarcit...era taur..)
    -imi place ca mereu zambeste, spune glume, e spontan si traieste clipa
    - intra-adevar e genul de om care vrea libertate (nu am de gand sa-i ingradesc acest lucru), e genul de om afacerist, are tot felul de talente (pictura)
    - simt o mare compatibilitate intre noi, suntem pe aceeasi lungime de unda ;))
    - va mai anunt eu cum decurge relatia ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ionela ti-as recomanda sa nu fortezi lucrurile cu un berbec.Am avut o relatie de 5 ani si sunt groaznic de gelosi si posesivi!!Nu recomand nimanui,eu sunt scorpion si chiar e un chin.Acum sunt cu un geaman de ceva timp si la fel este distant f schimbator..dar este mult mai vesel si de viata ca bercecul.Gemenii sunt specialisti in distractie si miscare,f agitati!

    RăspundețiȘtergere
  8. salut, am o intrebare: barbatul gemeni si femeia sagetator nu se combina chiar deloc????

    RăspundețiȘtergere
  9. mai nu trece la combinatiile care mi-au atras atentia sau care ar fi frecvente. fata saget tot dau peste ea impreuna cu raci iar baiatul gemeni il tot regasesc langa capricoarne (Irinel si...). dar mai uita-te ce am zis la compatibilitati la zodiile astea.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu sint gemana si.am fost casatorita cu un capricorn....ce pot sa spun..faptul cu afirmatiile"gemenii nu schimba becul fara ajutor etc etc..eu ca femeie am muncit si l.am intretinut..si.am schimbat si becuri si.am reparat si televizorul..si majoritatea treburilor casnice eu le faceam ..l.am parasit pt ca era iresponsabil..deci si cu pamintenii astia mai lasati.ma

    RăspundețiȘtergere