miercuri, 21 octombrie 2009

taur, taur..

Mic raspuns lui Hubba Bubba:

Mai la taur ne tot ferim sa incepem sa dezbatem problema pentru ca nu stim daca am fi in stare sa spunem multe inafara d faptul ca sunt afemeiati, cu rare exceptii. Are capu rotund, o piele neteda, in general brunet, nu foarte inalt, bine facut, pastrand cateva trasaturi mai feminine si ceva firav. Mai uita-te pe la niste comentarii de la alte articole, la articolul “Inceputul”, Monalisa a inceput o descriere pe care noi nici nu o contesatm nici nu o aprobam…tre sa ne gandim. Pentru o femeie scorpion atractia fizica pentru un barbat taur cred ca este puternica si cum ea e o luptatoare va da mult, insa nu stiu daca merita si daca isi canalizeaza bine efortul. Din pacate pana nu o pateste rau d tot pe pielea ei, nu se lasa.

O alta grava problema cu barbatul taur este ca e cel mai violent. Dintre toate zodiile el este cel mai posibil sa-si bata sotia la un moment dat. O sa dam mai incolo niste exemeple.

Sfatul nostru: verifica-l chiar daca nici prin cap nu-ti trece ca e la fel ca ceialti. Se va enerva insa vei dormi linistita. Verifica mai pe o lunga perioada de timp ca sa te lamuresti.

11 comentarii:

  1. Ma si eu as fi interesata de niste compatibilitati in ceea ce priveste femeia scorpion, in mod special cea cu barbatul balanta. Am citit articolele despre personalitatea balantei dar mi-ar placea sa aflu cat de potrivita ar fi relatia dintre cei doi. Cat despre taur, am fost putin socata "este cel mai posibil sa-si bata sotia la un moment dat" nu stiam de latura asta extrem de agresiva a taurilor. Mumltumim pentru articole, foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca citesti de la barbatul balanta nu e de ajutor ? Nu cred ca putem spune multe in plus. Am intalnit cu frecventa medie combinatia asta, uneori in exemple reusite. Insa noi cam avem indoieli in privinta barbatului balanta. Nu'i baiat rau, depinde foarte mult de tine cum il mai manevrezi, si chiar daca pare moale nu merge sa'l iei cu heirup. Cu el cumva tre sa fii diplomata si hotarata. Plus ca balantele divorteaza cam multisor alaturi de pesti. Nu'i nici cea mai rea combinatie, nici cea mai buna, cred ca tre sa'l cunosti tu foarte bine...daca mai avem timp mai adaugam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ştiu că se spune despre tauri că sunt afemeiaţi, dar exemplarele pe care eu le cunosc sunt monumente de fidelitate :)) Mai ales în combinaţie cu femeile rac :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai ar fi bine. dar mie exceptiile mi se par rare :) Multumim ca ne-ai pus link p blogu tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. - sunt afemeiati ???
    - cel mai violent. Dintre toate zodiile el este cel mai posibil sa-si bata sotia la un moment dat. ???

    Taurul violent? afemeiat? infidel??

    Nu-i deloc asa, dimpotriva, e atat de exact invers! Cine a scris materialele astea?

    RăspundețiȘtergere
  6. exemplu: Chris Brown (taur), prietenul Rihannei (pesti)

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar asta e un singur exemplu, si eu tot de 10 ani studiez astrologia si intreb pe toate lumea de data de nastere. In plus nu poti sa pui pe cineva intr-un tipar doar dupa zodie. Trebuie stiut si anul si ziua de nastere si ora.
    Da, probabil ca un taur nascut in anul tigrului(de ex.) si aspectat foarte prost in soare va fi violent. Dar asta nu inseamna ca toti taurii sunt asa.
    Mai sunt multe de spus, te astept pe messenger sa dezbatem problema.

    RăspundețiȘtergere
  8. [...] Se pare ca esti o alta geamana care este curata de un taur exact asa cum am mentionat si in topul nostru: top six. Deoarece suntem cam in lipsa d timp perioada aceasta nu imi ramane decat sa-ti dau link-urile unde s-a mai tot discutat combinatia asta: http://blogcuzodii.wordpress.com/2009/10/21/taur-taur [...]

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) mah documentati-va mai mult inainte de a intra in conflict... acum depinde si de ascendentul in care se afla taurul... e adevarat ca are porniri... insa foarte foarte rar... este cea mai calma zodie insa daca o calci pe bec... ai face bine sa te feresti de el

    RăspundețiȘtergere
  10. aici sunt numai minciuni ...... Taurul violent? afemeiat? infidel?? si sa bata partenera hahah ,da gelos adevarat dar daca ai da motive in rest totui ok o zi buna tuturor

    RăspundețiȘtergere
  11. Taurii nu sunt chiar asa de simpli cum sunt prezentati prin zodiace.Faptul ca sunt violenti nu tine de ascendent ci mai degraba de aspectele negative facute de planetele masculine.
    Sunt in mare parte afemeiati si de aici apar problemele in casnicie.
    Tin mult la placerile lor si nu prea vor sa renunte la ele de aceea si se casatoresc greu sau divorteaza.
    O relatie cu scorpioanca ar fi interesanta daca tauru ar fi putin mai evoluat.

    RăspundețiȘtergere