sâmbătă, 17 octombrie 2009

Scorpion cu berbec sau gemeni

:D Raspundem la mesajul ionelei.

Cu cei 2 in acelasi timp nu e frumos. Si am spus atatea lucruri bune despre femeia scorpion incat nu am vrea sa le luam inapoi. Ce'i drept adesea am intalnit'o in ipostaza asta, impartita intre mai multi, dar asta pt ca nu i se pusese inca pata, caci dupa c i s pune numai calca p alaturi nici s-o tai. Deci sfatu nostru este sa te gandesti tu care il simti ca fiind omu tau.

Lasand partea moralizatoare la o parte, blog cu zodii ar spune cam asa: Barbatul berbec este de departe mult mai sincer si mai onest decat cel geaman. De la geaman nici noi nu stim la ce sa ne asteptam. Nici unuia nici altuia nu'i plac femeile prea independente. Alea sunt pentru varsator si capricorn. E ciudat ca intre cei 2 berbecul e ala cu bani. S'ar putea sa nu'l tina mult. Intre cei 2 la o eventuala despartire berbecul ar suferi sincer, geamanul ar para si ar face spectacol din asta. Intre cei 2 geamanul necesita mai mult efort si atentie, berbecul vrea multa afectiune si atentie si el. Berbecul isi doreste sa fii femeie iar el un cavaler in armura, geamanul vrea sa stie ca poate face treaba lui cu efortul tau cel putin p jumate.

Pe berbec tre sa nu-l bati la cap, sa fii zambitoare, sa nu-l contrazici, sa fii docila dar energica, sa il ajuti daca are nevoie, ca o sa aprecieze, si o sa simta ca esti de partea lui. Pe geaman tre sa-l asculti cand vbeste si vorbeste mult, cateodata bate campii in toata regula, cand te sfatuieste sa nu pui la indoiala ca el stie tot, sa ii dai senzatia ca poate vorbi cu tine, si fii  intelegatoare si  partasa la toate ideile lui bune si rele. Geamanul e mai gospodar, mai asezat la casa lui, pe cand barbatu berbec e mai aventuros, uneori se baga in rahat din care va trebui sa-l scoti, pe cand geamanul isi ia o tona de precautii ianinte sa faca ceva. De regula gemenii flirteaza si cu cine nu'i intereseaza in mod deosebit deci e bizar de ce el e mai retinut.

4 comentarii:

  1. Mai la taur ne tot ferim sa incepem sa dezbatem problema pentru ca nu stim daca am fi in stare sa spunem multe inafara d faptul ca sunt afemeiati, cu rare exceptii. Mai uita-te pe la niste comentarii de la alte articole, la articolul "Inceputul", Monalisa a inceput o descriere pe care noi nici nu o contesatm nici nu o aprobam...tre sa ne gandim. Pentru o femeie scorpion atractia fizica pentru un barbat taur cred ca este puternica si cum ea e o luptatoare va da mult, insa nu stiu daca merita si daca isi canalizeaza bine efortul. Din pacate pana nu o pateste rau d tot pe pielea ei, nu se lasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar combinaţia leu-scorpion?Ştiţi ceva despre ea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am intalnit-o in mod special, dar am inatlnit cazul ea scorpion, el leu. Insa te rugam sa precizezi cine este baiatul si cine este fata...

    RăspundețiȘtergere