joi, 21 mai 2009

Femeia Gemeni

Este duala. De cele mai multe ori ai de-a face cu o femeie respectabila sau cu o fata simpatica. Alteori...

Este de departe nebuna zodiacului. Ar trebui sa se faca o statistica in ospicii. Suntem aproape sigure ca 30 % dintre femeile de acolo ar fi gemeni sau cu ascendent in gemeni. Asta nu insemna ca nu exista femei gemeni extrem de simpatice, pe care te poti chiar bizui. Dar tre sa bagi de seama sa nu dai peste una cu probleme psihice. Sa luam cazul femeii gemeni cu probleme. E foarte preocupata de ce crede lumea despre ea. N-ai s-o vezi iesind nearanjata din casa. Daca i se pare ca arata penibil cu ceva va prefera sa ramana in casa decat sa o vada cineva. Pentru ea parerea anturajului este un argument.

In general sunt foarte slabe si total lipsite de celulita, la fel ca fecioarele si leoicele, dar se ingrasa cu varsta. Sunt acele fete pe care toata lumea le invidiaza care pot manca mult fara sa se vada, cel putin pana la 30 d ani. (Leoaicele nu au osatura asa fina ca gemenele, in schimb barbatii leu au adesea un posterior de invidiat). Sunt femeile cu cei mai mari sani (inclusiv femeile din toate decanele guvernate de Mercur), asta nu insemna ca nu exista alte femei din alte zodiace cu sanii mari. Dar la ele proportia e mai mare pentru ca in general ele pun in parte superioara a corpului : au conformatia mar. Angelina Jolie desi este slaba, nu a dus niciodata lipsa de sani. Cu alte cuvine daca vezi o geamana cu sani mari este aproape sigur ca nu sunt siliconati. De aceea foarte multe manechine ale zilelor noastre sunt gemeni. Pentru ca ele sunt inalte, slabe, cu picioarele lungi, etc, etc. (alte zodii frecvente la manechine : fecioara, balanta, pesti, sagetator). O balanta dupa 30 de ani va avea mereu conformatia para. Am vazut de destule ori si conformatia para la gemeni dar in cazul acesta este chiar disproportionata.

A doua chestie importanta despre femeile gemeni este ca sunt cele mai curate femei ale zodiacului, asta le place leilor si fecioarelor foarte mult. Numai ca in general isi aleg barbati seriosi, cuminti, cu care simt ele ca pot face echipa, deci o fecioara care se joaca cu nervii ei si mai e si obsedat sexual iese din joc. Dupa cum spuneam sunt foarte curate. Daca te duci in casa unei femei gemeni in 80% din cazuri n’ai de ce sa-ti faci griji pentru microbi si alte alea caci e o maniaca a curateniei. Problema este ca nu vei ajunge prea des in casa unei femei gemeni caci intreg procedeul de a primi pe cineva la ea in casa o streseaza extrem de tare si nu’i prea convine. Gateste mult si bine, contrar a ceea ce scrie in zodiac. Copiii care au mame gemeni adesea au avut o copilarie nefericita. Desi ea se ingrijeste foarte tare sa le asigure tot ce au nevoie, la nivel tensiune psihologica lucrurile stau urat. Apropo de asta m uitat sa precizam la berbeci: adesea au probleme cu mamele, mamele sunt sursa de suferinta sau disconfort, nu stim de la ce se datoreaza asta, probabil vreun marcaj pe casa a IV-a. Fecioarele au dificulati cu familia in general: mama, tata, sot, mai rar copii si se sacrifica pentru ei dintr-o exaltare a sentimentului de datorie.

Are destule ciudatenii si gaseste surse de stress acolo unde te astepti mai putin. Nu are o inteligenta sclipitoare, contrar a ceea ce se spune (poate baiatul gemeni), insa e sarguincioasa la scoala si are rezultate bune. Cu cat este mai inteligenta cu atat o femeie gemeni aste in pericol de a deveni o adevarata mashtera. Nu-mi explic fenomenul dar se intampla. Nu sunt mai rele decat niste racoice, niste sagetatoare sau niste varsatoare insa mai egocentriste decat multe alte femei. Si nici mai afuriste decat niste balante. Nu sunt prea corecte. Au o parere buna despre ele. Nu recunosc dc au gresit, nici daca le aduci probe incontestabile, o sa zica ca ai ceva cu ele. Au mania sa iti intoarca vorbele si sa-ti rasuceasca cuvintele. Nu’i place sa riste. Nu’i prea sportiva : mersul pe tocuri poate fi sportul preferat. Poate fi o buna actrita. Ii e mai teama de gura lumii ca de orice.

Cum gandeste ?

Pare o femeie buna, dar asta pana i se pune ei pata. Aici se manifesta dualitatea din ea, prin faptul ca uneori, aparent inexplicabil iti va spune lucruri de care tu nu erai constient ca ea le gandeste sau ca au deranjat-o. De fapt lucrurile se petrec in felul urmator: pe ea o deranjeaza lucruri destul de mici. Gen trantesti usa cand iesi, sau lasi mereu lumina aprinsa in baie. Dar nu ti va spune decat eventual o data in  treacat. Tu nu o iei in seama. Dar in interiorul ei, tensiunea creste cu fiecare usa trantita. Dar tu din nou n-ai de unde sa stii asta. Pana cand intr o zi trantesti usa care va umple paharul. Si atunci sa te tii. Se cheama ca ai de a face cu cealalta sora geamana. Caci se va enerva si va criza neasteptat pe aceasta tema. Apoi se racori si calma. Si va fi iar cealalta fata, cea buna pe care o stiai, pana cand o enervezi iar cu ceva. Partea buna este ca daca stii ce sa-i spui, o linistesti rapid. Dar iti trebuie ceva tact pt asta. NU trebuie sa incepi sa argumentezi impotriv ei, nu tre sa incepi fraza cu "Nu i adevarat, e prima data cand trantesc usa", pentru ca poti avea dreptate dar ramai cu dreptate in brate. Strategia cea mai buna este sa ii arati ca te afecteaza ceea ce-ti spune. Sa arati ca te doare, eventual poti sa-i zici "gata, am inteles, opreste-te, ma doare ce mi spui. " Sa arati ca ai sa tii cont de ceea ce ti-a zis ea. Daca nu tii cont...asteapta te ca data viitoare sa-ti crizeze si mai tare.

Cand sunt de treaba, pot fi generoase, dar trebuie sa le arati si tu in schimb consideratie, muuuulta consideratie caci altfel ai dat-o in bara! O sa-ti intoarca imediat cealalta fata, o sa se uite urat, si nu o sa mai prea vorbeasca cu tine. Cred ca secretul la gemeni - si asta se aplica si la barbati - este sa-i arati consideratie, RESPECT (mai ales doamnei gemeni), sa-l asculti (desi gemenii tind sa vbeasca f mult, sau sa fie barfitori), sa fii de acord cu ele, si daca nu esti sa arati totusi ca le respecti parerea in parte macar, si sa fii dragut in comportamet cu ele. Daca nu-ti convine tie ceva la ele, mai bine nu le spui. N-au auzit expresia critica e constructiva. Le place sa le admiri in straduintele lor de a face una si alta. Le place sa fie considerate in societate adevarate doamne respectabile chiar daca castiga chestia asta numai prin comportament si vestimentatie iar nivelu intelectual mai lasa de dorit.

Celalalt tip de fata gemeni, adolescenta perpetua, vesela, foarte de gasca, sufletista, e mai rarut dar exista. Nu’i foarte serioasa cu scoala, se plictiseste repede. In acelasi timp poate exista un domeniu oarecare pe care este capabila sa-l aprofundeze majestuos daca acesta ii aduce siguranta. Foarte legata de grupul ei de prieteni se poate casatori de tanara.  Este foarte placuta ca prezenta si foarte usor de trait cu ea.  Se poate transforma intr-o femeie cu mult haz, in functie de nivelul studiilor. Chiar si asa comportamentul ei va ramane mereu intre anumite limite, iar daca va soca inseamna ca se afla intr-un mediu unde trebuie sa socheze. Nu are avanturi revolutionare. De obicei are succes in viata datorita atitudinii ei detasate si optimiste si a agerimii in actiune. Cu varsta devine un strop mai responsabila sau nu.

O caracteristica comuna pentru toate femeile gemeni este ca se pricep in ale doctoricitului. S’ar zice ca medicina dupa ureche este meseria lor. Si chiar daca nu se pricep mereu vor sti numarul nu stiu care chirurg, numele doctorului care se ocupa de... s a m d. Poti sa le ceri sa te insoteasca la spital, sa te viziteze dupa o operatie. O vor face. Sunt impresionate de dramele umane, desi li se pare ca ele au parte de drame in viata de zi cu zi cand trebuie sa termine un raport. Accentuam faptul ca sunt sensibile la cazurile individuale de suferinta umane (valabil si pesti)  insa extrem de impermeabile la binele general (inversul capricoarnei).

O alta caracteristica comuna. Nu suporta curentul si resimt durerea fizica intr-un mod foarte special. Adica poa sa se planga o saptamana de durere la unghia mica de la piciorul drept pe care le-ai calcat acum o luna, insa sa-si revina uimitor dupa o operatie. Deci scara la care ele resimt durerea si o exprima nu este deloc reala. Aviz medicilor. Iara pentru medici. Sa stie ca femeile gemeni sunt cele mai mari ipohondre. Boala pe care au au ele, desi e un banal reumatism, n’o mai are nimeni. Si pe nimeni nu mai dor picioarele asa tare ca pe ele. O sa auziti frecvent pe cineva gemeni sau cu ascendent in gemeni zicand : « M-a durut maseaua de-mi venea sa plang ». « Ei operatie...ce operatie, mi-au extirpat....si asta a fost ». Idem la servici. Se pot plange in zilele normale de cat de obosite si muncite sunt iar in zilele cu adevarat stresante sa faca fata cu brio (chestie si de pesti, alta zodie duala).

Spre deosebire de femeie sagetator au stilul lor de a fi devotate. In sensul ca desi nu percep  devotamentul ca pe o datorie fata de partenerul de viata, asa cum o fac capricoarnele, scorpioancele (aproape patologic) si tauroicele, au tendinta de a deveni dependente de acesta : financiar, psihic sau emotional. Barbatii gemeni desi barbati bine, inteligenti si care sa stiu sa faca bani, mereu vor parazita intr-un fel sau altu, moral, material, domestic pe cineva. Vom detalia barbatul gemeni alta data.

Destul de des femeile gemeni din primul tip sunt casatorite cu barbati taur deoarece acesta alege exclusiv manat de organul sau inferior care alerga dupa femei care arata bine. Iar in acest caz taurul si-a gasit nasul. Cele de-al doilea tip, cele vesele, sunt adesea casatorite cu barbati lei iar in acest caz singurul conflict care s’ar pute naste la un moment dat este opozitia dintre stabilitatea leului-zodie fixa si dorinta ei de bunuri materiale prin diferite mijloace. Exemplu : o femeie gemeni s’ar adapta mai usor unei slujbe noi in strainatate daca ar fi banoasa pe cand sotul ei leu ar putea avea probleme de desprindere de universul lor de acasa. Un mariaj reusit ar fi si gemeni-balanta, depinde un pic de barbatul balanta sa nu se flendure pea mult.

Nu sunt curajoase. Sau dau impresia ca ar fi fricoase.

Au voce si ureche muzicala. Degeaba se zice ca tauritele au talent artistic. Adica au. Dar mereu vocea lor va fi eclipsata de a unei gemene sau a une berbece, mult mai puternica. Si racoicele sunt niste cantarete foarte pricepute.

Sunt foarte vorbarete. Le place sa vbeasca. Cele de primul tip vor incepe sa barfeasca intr-un cerc restrans sau sunt perfect in stare sa poarta o discutie argumentata cu oricine atata timp cat nu e vorba de ele. Cele de al 2-lea tip vor vorbi despre tot felul de nimicuri dragalase cu toata lumea.

Acorda mare importanta bunurilor materiale : mobila, masina, haine si infatisarii exterioare.

Sunt prototipul femeii fatale : Marlyn Monroe era gemeni, aviz barbatilor taur. Gemenele sunt in general brunete cu parul carliontat sau ondulat lla fel ca barbatii gemeni. Marlyn era vopsita. Si Angelina Jolie si Marlyn sunt instabile psihic...Stim sunt actrite insa va asiguram ca existe specimene si in lumea reala.

Toate astea credem ca vin dintr-un soi de neincredere in sine, sau mai bine zis se vad pe ele insele in mai multe oglinzi, si fiecare arata altceva. Acum li se pare ca sunt chiar o persoana respectabila, in momentul urmator, daca le zici o prostie, li se pare ca toti isi bat joc de ei - ceea ce duce la cele mai violente crize de nervi. Sa nu le respecta chefurile si parerile, si iti bati joc de ei, mai ales daca ei inainte te-au ajutat cu ceva e o crima. Nesiguranta aceasta a lor, pe care nu o vor trada, vine din faptul ca simt ca nu sunt in stare sa faca ceva decat in echipa. De aceea nu vei vedea gemene nemaritate. Iar chestia cu schimbatul becului este perfect valabila si chintesenta pisihologiei lor. Tre sa fie 2 ca sa schimbe becu. Ii e frica sa faca ceva singura pentru ca nu se crede in stare, desi nu vei sti asta. Mereu va intreba stanga dreapta cum se procedeaza. Cu cat barbatul de langa ele e mai capabil, cu atat vor lasa mai multe pe capul lui iar apoi vor face crize ca se simt inutile. In situatia inversa vor face crize caci se simt folosite si neapreciate la justa valoare. Si daca nu-i nici asta se vor stresa in viata de zi cu zi de la...chestiile din viata de zi cu zi.



26 de comentarii:

  1. eu sunt o femeia geaman si consider ca mi se potriveste..in mare parte sunt fricoasa, stresanta, nervoasa, vorbesc mult, dependenta emotional de partenerul meu...simt nevoie sa ma aprobe in orice fac,,,si sa imi lase impresia ca facem impreuna chiar daca fac de una singura...nu arat ca mi-e frica...intr-adevar sunt obsedata de moda de curatenie su nu imi place sa invit persoane la mine pentru ca sunt prea multe lucruri de facut: curatenie generala...mancare...dureaza prea mult....si cu oboseala la fel..cand nu fac nimic sunt obosita si cand fac multe nam nimic....la scoala invat sunt studenta la master si sunt sarguincioasa..dar am si o inteligenta nativa..invat pe ultima 100 de metri si retin si imi dau seama repede despre ce e vorba

    RăspundețiȘtergere
  2. aveti foarte mare dreptate, eu sunt din zodia gemeni, si ma dentific

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt nascuta in zodia gemeni si pot spune urmatorul lucru. Am multa energie care canalizata gresit imi face o mare defavoare. Abia acum am inteles ca energia trebuie dozata. Ganditi-va ca suntem o centrala electrica care daca nu dozeaza energia arde toate aparatele.
    Gandim prea mult si analizam prea mult . Uneori ar trebui sa lasam ca lucrurile sa treaca pe langa noi.
    Vorbitul mult ascunde de cele mai multe ori timiditate in alte planuri. Imi plac oameni dar cei de calitate, subtili, inteligenti si care au educatie solida.
    Din punctul meu de vedere suntem cea mai serioasa zodie dar ne poate atinge un cuvant aruncat in vant de ceilalati deoarece suntem foarte seriosi in gandire si vorba. Eu asta am vazut la mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cele mai tari! Cele mai frumoase! Cele mai destepte :) manca`le`ar mama pe ele de fete :) si cea mai buna prietena a mea, este tot o Geamana :D
    le ador pe toate cu o singura exceptie ( mama iubitului meu) singura geamana care nu o SUPORT! :)) in rest numai de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu parere de rau aici nu prea mai corespundem si cred ca am explicat de ce la articolul despre femeia gemeni. Ce'i drept cel putin la prima vedere, unele femei gemeni par niste femei de nadejde. Poate chiar si la a doua...dar nu am avea incredere in ele pana la final.

    RăspundețiȘtergere
  6. da, da, exact asa se cred si ele. vai de capul lor! mai le zicea cineva pe un forum c...e!

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt tot gemeni.unele aspecte mi se potrivesc,altele nu.De exemplu,un lucru care este total fals in privinta mea este acela cu riscul.Mie-mi place foarte mult sa risc si de multe ori ies invingatoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. fetelor care sunteti gemeni,dak vreti sa vb despre noi intrati pe id missouri_9319

    RăspundețiȘtergere
  9. voi astia care vb urat de gemene sunteti doar niste penibili frustrati si probabil faceti parte din 2 categorii: ori dintre cei care au fost parasiti de gemene, ori dintre cei carora li s-a luat soarele de catre gemene..Eu sunt Geamana si pe langa faptul ca excelez in tot ce fac. sunt f placuta de toata lumea din jur si nu sunt nici instabila,nici parsiva nici gestionar jalnic al banilor.Sunt mult peste frustrati ca voi!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Chestia cu frustrarea las-o mai moale. Nu poti sa fii frustrat din cauza cuiva care te dezgusta. Iar cu excelatul in toate cele, e doar o idee fixa de-a voastra. Placuta, da, prin lingusirea tuturor, in interes propriu. Lauda-te singura, ca nu te costa nimic!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu sunt o geamana:)unele calitati mi se potrivesc destul de mult fricoasa,vorbareataaa...sunt depensentaa de un baiat akum dar ami plakk baietii dar eu anvatt nu ce spunea akolo...aa si a douaa partee a MEA ati vinee sa fugii la capatu pamantului:))))care suntt gemenii uhuu ASA FETELOR

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu sunt gemeni, nascuta pe 2 iunie cu ascendent in balanta :))
    dar sa revenim...unele lucruri sunt adevarate si cred ca sunt genul acela cu probleme psihice(nu ies nearanjata din casa, imi concentrez atentia pe aspectul meu fizic, ma uit muuuult in oglinda :)) )
    dar altele nu...de exemplu, cica femeile gemeni sunt curate...adevarat sunt, dar nu si ordonata! In camera mea mereu sunt numai haine pe jos si sunt fff dezordonata :D...si in plus, nici nu imi place sa gatesc si nu sunt o persoana casnica.... in rest se potriveste si sunt foooarte aeriana si cascata....

    Have a nice day ^^

    RăspundețiȘtergere
  13. Frate...dar vreau si eu o caracterizare pt femeia balanta atat de lunga si completa cum este cea a femeii gemeni...;))

    RăspundețiȘtergere
  14. mai e greu cu inspiratia asta...

    RăspundețiȘtergere
  15. Descrierea făcută de sorin e valabilă pentru toţi bărbaţii gemeni cunoscuţi de mine :)) La femei nu mă bag, că nu prea cunosc...

    RăspundețiȘtergere
  16. mi se potriveste super bn :X:Xsunt cam instabila in relatii si uneori park simt nevoia sa am totusi pe cineva langa mn la care sa tin si sa nu fie totul chiar in joaca dar nuj sper sa gasesc pesoana aceea la momentul potrivit...yo sunt pe 21 iunie in ultima zi din gemeni si crek ca ma incadrez mai bn la al 2 tip de femei gemene;)si mama mea este in zodia gemeni si tatal meu este balanta deci se pare ca si;a gasit intradevar perechea 8-> oricum gemenii sunt cei mai interesanti din tot zodiacul ..parerea mea:D...:*:*

    RăspundețiȘtergere
  17. femeile din zodia gemeni sunt foarte atragatoare, frumoase, destepte de multe ori dar cel mai bine se pricep la sucit mintile barbatilor, cred ca sunt cele mai sirete femei. Sunt atrase doar de barbatii interesanti, cu care pot purta conversatii inteligente , se aprind foarte usor dar la fel de repede se si sting. Foarte greu se indragostesc cu adevarat dat pot mima totul foarte usor daca sunt interesate de acea relatie. Cauta barbatul ideal, perfect si au tendinta de a duce viata dubla si in multe cazuri chiar se intampla asa. Nu in ultimul rand sunt razbunatoare daca au senzatia ca sunt folosite sau ca se face misto de ele. (si eu sunt geamana...)

    RăspundețiȘtergere
  18. eu sint geaman cu ascendent in balanta..cred ca o mare parte ne caracterizeaza dar faptul ca ne exteriorizam gindurile lasa o impresie gresita... cred ca sintem prea sinceri..si cu inselatul..ce numai cei din zodia gemenilor o fac? dar macar ei recunosc..ceilalti nativi sint doar fatede care vor sa arate ca sint fideli..asta doar de gura lumii..ca adevarul numai ei o stiu.. gemenii sint prea inteligenti iar ceilalti nu pot concura..asta e adevarul..

    RăspundețiȘtergere
  19. si eu sint din zodia gemeni dar nu ma caracterizeaza ceea ce spui despre noi..in primul rind un geaman daca a recurs la on fapta rea asta e din cauza partenerului sau din cauza situtiei..din moment ce judeci fara sa ai motive intemeiate asta arata lipsa ta de educatie si de gindire..deci esti razbunator..iar daca gindeai mai rational si erai cu sufletul mai bun nu ajungea.i sa te razbuni scriind ura din sufletul tau..deci mai bine un geaman inselator(sigur cu motive intemeiate) decit un las razbunator..

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa fim seriosi! Orgoliosi suntem cu toti,dar nu toti o recunoastem! Nu cred ca exista cineva care sa daruiasca iubire fara a se gandi macar odata ca totul trebuie sa fie reciproc.Nu este vorba de frustrare,frica sau orice altceva! Infidelitatea din punctul meu de vedere o vad mai mult la zodia Taur,nu cunosc gemeni sa fi inselat.Gemenii spera doar la ceva mai bun intotdeauna.Asta o facem cu toti.(si multe alte detalii)
    Cat despe faptul ca nu accepta parerea altora este doar ca nu li s-a dovedit inca, ca merita sau ca au argumente destul de bune si logice.Tine foarte mult si de cine iti spune,si de cum ti-o spune si ce ti-a fost demonstrat pana acuma.
    Gemenii nu accepta parerea altora din cauza ca au un motiv al lor,ca poate fara voia lor asta e modul lor de a se razbuna! Totul tine foarte mult de ce le-a fost demonstrat pana acuma,si cine merita sinceritatea lor adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  21. Da, gemenele sunt simpatice, amuzante, inteligente....dar nu poti sa spui ca exista gemene tipice. Fiecare femeie din zodia asta e altfel si altfel...totusi, ceea ce am observat la mai multe e faptul ca au o parere multe prea buna despre ele :" Ce buna sunt! Sa recunoastem ca arat cel mai bine din tot clubul. Cum sa nu ma placa X, uita-te si tu cat de bine arat. Ei...am vazut-o pe Daniela dar oricum ar fi nu arata mai bine decat mine, sunt mai frumoasa ca ea".
    Din aceasta cauza isi pot atrage antipatii si fiindca atunci cand povestesc canalizeaza discutia NUMAI asupra lor...doar ceea ce povestesc ele este important, tu daca zici ceva, iti vor spune un "aha...nasol" si vor reveni la povestirea lor.
    Oricum, avand in vedere ca am doi parinti gemeni + prietenele cele mai bune, m-am obisnuit si e o zodie cu care m-am distrat cel mai tare si am ras cel mai mult. Super umor au persoanele in aceasta zodie.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu sunt rac insurat cu o geamana ..ce pot zice este ca zodia asta nu stie sa iubeasca totul este o joaca ,nu se gandesc la cel de langa ele la sentimetele lui si il fac sa sufere mult cu toate ca poate acel baiat este de nota 10 si multe femei si lar dori ,,promit multe si nu se tin de cuvant poate sa si jure ca maine uita ,, le place sa le vorbesti siropos sa le zici ca le iubesti si dupa te iau de prost ...cu toate ca tu ai facut pt ele multe fapte ... stiti vorba aia dragostea se simte nu se vede ele trebuie sa o auda si daca o aud se plictisec si vor luna de pe cer le o dai si pe aia si maine realizei ca iti zice auzi sti ceva ia mai taci ca ma enervezi ...nu te mai cunosc ..intradevar nu sunt dupa bani multi dar .. :)) daca le oferi o suma iti zic ca nu au nevoie si pana la urma accepta o mica parte ca dupa 1 luna sa iti zica ca nu ii dai bani si ca de fapt ia ti a dat tie de multe ori cu toate ca tu ai facut pt ia o gramada de chestii .. te tradeaza cand iti e lumea mai draga ca Iuda ceva de genu :) mie unu imi este mila de sufletu lor si cred ca doar daca ai fi vrun magnat si sa o plimbi prin toata lumea mereu sa o surprinzi ai vro sansa adica sa nu te enervezi la maxim ,,, ceva de genu vi acasa nu este macare facuta si zice fara sa te astepti dar ce tu nu poti sa iti faci fati si tu singur ca eu ma uit la telenovela cu patu nefacut si plin de rufe ETC...daca te a prins sentimental esti terminat ..o sa ziceti dece te ai insurat ... iar raspunsul este din cauza dualitatii ei perverse te face sa crezi ca este ce a mai buna dupa care te vinde cand iti este lumea mai draga chiar daca cu o zi inainte iti zice ca esti viata ei ...stiu ca daca mai cititi mult o luati si voi raina .. eu nu stiu cred ca va trebui sa ma fac bad boy cu toate ca o sa pot nu cred ca o va schimba pt multa vreme si racul din mine o va luat incet incet spre alte orizonturi afectat profund toata viata de o experienta ca asta sincer imi doresc sa fie bine pt ca ma doare dar mas mira .Un sfat pt gemeni orice om se poate schimba in bine dar cu conditia sa isi doreasca din toata inima si sa nu mai astepte de la partener sa o surpinda ,sa surpinda si ia in modul bun daca inselati va inselati pe voi ..cu fiecare relatie care o aveti vi se va consuma benzina "sentimentala" si ajungeti la 30 ani cand nu va mai ia decat ce a mai ramas . Asa ca baieti feritiva de gemene ..eu unu cred ca am fost mai slab si nu am reusit singura lor solutie este sa gaseasca un tigan care sa o bata insele lase gravida si parasita .. numai asa si ar baga mintile in cap si ar ajunge cu picioarele pe pamant ... Bafta la toti ... scuze ca am fost asa de dur poate mai sunt si exceptii ..si pun pariu ca orice geamana s ar regasi in exceptii ca altfel nu sar mai numii gemene :))) Gemenelor Good luck in your s cheating life !!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. gemeni - fecioara ...nici o sansa
    semn dual cu o persoana critica , analitica, care crede ca el este perfectiunea....asa ceva pt un seman de aer ca geamnaul /balanta/varsatorul nu le trebuie.
    in timp isi vor da seama ca au facut cea mai tampita greseala sa se incurce cu o fecioara.
    femeia varsator si barbatul fecioara....femeia il pune la punct pe fecioara, ceea ce lor nu le place....si din ce cauza, ca fecioarele vor ca ei sa fie "the boss' ceea ce pt varsatoare nu exista intr-o relatie cuv "boss". sunt singurele zodii care "marcheaza" pe viata o fecioara. fecioarele apreciaza varsatoarele, sunt singurele femei carora ei nu le pot face fata.
    daca arati urat, esti prostuta esti femeia perfecta pt barbatul fecioara...ceea ce la varsatoare nu exista.

    RăspundețiȘtergere
  24. nu prea... d cercetat dar nu prea

    RăspundețiȘtergere
  25. Hahaha am ras cu lacrimi! Eu sunt Geamana dar nu mi se potriveste de nici o culoare vreo descriere din nici un horoscop, cu exceptia osaturii fine si a aspectului adolescentin - se stie ca Gemenii arata cu 10-20 de ani mai tineri decat sunt. Iar din ce-ati scris voi, doar vocea si talentul la muzica. Nimic altceva nu rezoneaza cu mine din zodia asta.

    In mod paradoxal, ma regasesc perfect in descrierea femeii Scorpion si in general in caracteristicile de baza ale zodiei Scorpion.
    Cred ca Gemenii sunt o zodie foarte atipica, iar trasaturile lor sunt dificil de creionat sau de incadrat in tipare precise.

    Am vreo doi amici care au o slabiciune pt femeile din Gemeni, sunt terminati efectiv, fascinati de complexitatea si abilitatea lor de a fi mereu o alta... Apropo de asta, citisem mai demult undeva ceva foarte amuzant: daca barbat fiind, tanjesti dupa poligamie, ia-ti o geamana, vei avea garantat 2 femei diferite intr-una, iar in anumite weekend-uri mai speciale chiar 3 sau 4. Lol :)

    RăspundețiȘtergere
  26. oarecum faptul ca te identifici cu alta zodie si ai impresia ca esti mai stabila decat este este de gemeni. dar asta e o alta poveste. in general gemenii tocmai pentru ca pe interior sunt foarte aerieni prin comportament incearca sa compenseze in sensul celalalt si sa para foarte ancorati... dar bine este f greu sa iti faci o introspectie de genul acesta... tuturor semnelor le este greu...
    un alt semn de gemeni este faptul ca esti incantata ca esti gemeni. in fond este o lectie pentru toti caci este bine sa fim multumiti cu ce avem... :)

    RăspundețiȘtergere