luni, 27 aprilie 2009

Pestoaica

Ce se poate spune despre femeia pesti? Hmmm...pai sa incepem cu fizicul. Poate sa fie foarte inalta iar de obicei are o fata patratoasa, sau rotunda, carnoasa, trasaturi nu foarte feminine. Fiind destul de atletica, in multe cazuri se considera ca arata chiar bine. Papusa Barbie s-a nascut in Pesti. Poata sa aiba niste picioare perfecte (vezi coada de sirena), musculoase, insa o mana prea mare cu niste degete prea groase, spre deosebire de o Balanta de exemplu care va avea mereu niste incheieturi foarte fine si o mana mititica insa cu carnea foarte moale, care cu varsta incepe sa atarne mai putin gratios.  Pestioaicele din ultimul decan sunt foarte vesele si vivace datorita lui Marte. Pestioaicele din primul decan sunt mai linistite.



Un prim lucru care s ar putea spune despre ele este ca sunt excesiv de sensibile si guralive. Gen sensibile si cu ce nu trebe. Adica daca ii spui unei pestioaice in fata “lasa-ma si pe mine un pic in pace, esti chiar sacaitoare” e destul de probabil sa urmeze niste drame interioare grozave. Se va apuca sa sufere, sa planga, si sa se intrebe “Cum de i-ai putut tu zice asa ceva? Chiar asa de putin importanta este ea pt tine? Chiar asa urat o tratezi tu pe ea?” Nu conteaza ca esti ocupat, sau obosit... Asta daca nu sunt nesimtite. Caci desi usor influentabile si atacabile, pestoicele au mult mai mult tupeu ca alte fete si sunt un pic ca din topor precum unele taurite. Oricum le iei, daca lor li se pare, vor reactiona in felul lor tipic la orice lucru zis, si poti sa nu fii tu constient ca ai strecurat o potentiala jignire in ceea ce ai spus, ca ele clar o vor remarca. Valabil si la barbati, pe care ii apuca cand ti-e lumea mai draga. Se impiedica uneori de chestii minore, se consuma mereu cu lucruri emotionale, putand insa sa termine o treaba la servici pe care nimeni nu era in stare sa o descurce, facand nici cel mai mic efort. In general tintesc fara sa vrea lucruri mari, insa se consuma cu prostioare. Spre exemplu o femeie pesti poate fi profesional desavarsita insa acasa sa fie un dezastru si jumatate si sa se consume mai mult la gatitul unei cine decat la o organizarea unei intalniri de serviciu. Au o mare usurinta in chestiile de amploare si sunt foarte descurcarete. Nu se impotmolesc la cele mai mici obstacole insa sunt destul de superficiale.


Sunt visatoare, sau mai bine zis traiesc cu totul un pic pe deasupra pamantului asa. Isi fac tot felul de planuri cu persoana iubita. Daca vine la o pestioaica unul, arareori ea ii va da cu flit. O sa se bucure, o sa intre usor in vorba, si apoi se va gandi eventual : “vai ce furori am facut”, chiar daca persoana care o abordase de fapt nu avea nimic de acest gen in minte. Uneori nu vad esentialul intr-o situatie, sau chiar intr-o relatie. Sunt genul de femei care alearga sa se casatoreasca devreme si care nu vad nicio problema in a face ele o cerere de casatorie viitorului sot. Sunt un balsam pentru baietii mai timizi.

Partea buna este ca daca le ceri ajutorul, si stii sa le faci o scena tragica si te va vedea o pestioaica ca suferi de mama focului se va face luntre si punte sa te ajute. Caci le atingi punctul lor sensibil...le induiosezi. Iti suporta crizele de nervi cu stoicism caci vei vedea ca si tu i le vei suporta pe ale ei :D Acum asta poate fi si inselator, caci cineva mai iscusit s ar putea sa le “faca”, speculand acest punct sensibil.


 



Iti place de o pestioaica? Pai nimic mai usor. Sunt femei abordabile. In general afiseaza o imagine destul de vulgara. De multe ori poarta multe bijuterii si se fardeaza accentuat. Nu au o imagine sobra in niciun caz. Le place sa se distreze. Nu prea se sfiiesc de multe chestii. Pot sa aiba un vocabular destul de colorat. Se spune ca prima femeie care a facut literatura erotica era o pestoica. Noi am adauga ca marea majoritate a femeilor de consumatie probabil sunt pestoice, sau macar prima femeie a multor barbati, sunt sanse mari sa fie pesti. Nu le spunem chiar usuratice, dar sunt vrajibile destul de usor. Si pot si mai usor sa atraga destul de usor un barbat in asternutul lor: in special fecioare si capricorni. Relatia pesti-fecioara este extrem de speciala. Pentru ca in general sunt destul de deschise si dau o sansa oricui intra in vorba cu ele. Dar ai grija sa nu le zici vreo chestie care le va rani. Poti sa vii sa le spui problemele tale, sunt foarte deschise in a le asculta si chiar in a-ti da solutii. Sunt inimoase. Si se si sacrifica de multe ori. Poti sa le faci cadou niste bomboane de ciocolata, si flori, vor fi impresionate. Spre deosebire de o femeie taur careia nu o sa i se para nimic special, pentru ca ea e destul de placida, nu se impresioneaza extrem de usor ; cel mult va chitai si zambi un pic dupa care va pufai... Femeile pesti sunt in general disponibile si abordabile ; daca nu sunt inseamna ca cineva sau ceva le-a intunecat orizontul ceea ce se poate intampla destul de lesne. Daca sunt intr-o pasa proasta pot deveni moderat periculoase dar nu le vor egala niciodata pe unele racoice, sagetatoare, gemene. Au insa niste schimbari de dispozitie le fel de perturbatoare ca racoicele, de nu sti cu ce le-ai gresit.

11 comentarii:

  1. In mare parte e adevarat. Am trait pe pielea mea ce inseamna sa te certi dintr-o prostie cu un peste, fie barbat sau femeie... Tare greu imi e sa am relatii ok de lunga durata cu pestii.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate tu esti o pestoica mai atipica. insa nu am inteles de ce te numesti laagatat...

    RăspundețiȘtergere
  3. "tematica blogului trebuia sa fie alta, insa a fost schimbata pe ultima suta de metri...

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce as fi eu atipica?! am multe prietene pesteoaice si per ansamblu suntem la fel...mult conteaza si acendentul, si familia in care te-ai nascut si alti factori externi care influienteaza personalitatea fiecarei zodii...

    RăspundețiȘtergere
  5. in nici un caz nu e valabil nici un lucru scris mai sus.. penibil, cu comportamentul si aspectul ai dat o in bara grav. in nici un caz abordabile sau usoare, asta cred si vad oamenii limitati k tine si k toti cei care au parearea asta. asa k nu mai te da rotunda k habar n ai ce ai scris.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai eu am o colega in clasa si ea este pesti....si vreau sa spun ca orice fleak ce il spui il ia foarte aprospe de inima shi e atit de increzuta incit i se pare ka totsi o birfesk anume pe ea! si e foarte adevarat k unii pesti sunt patratsi......la corp, dar ea se okupa ku innotul! dar in genera pot spune despre ea ka e buna la suflet si super generoasa.....si mai are si auz muzical!

    RăspundețiȘtergere
  7. fosta mea prietena a fost pesti. eu sunt scorpion. m-am indragostit de ea ca un nebun si ne simteam unul pe altul.am crezut ca ea este...si intro zi m-a inselat si a plecat la un varsator care sper sa o tortureze psihic asa cum am citit. totusi cam naiva si usuratica.

    RăspundețiȘtergere
  8. dar despre băieţii (bărbaţii) peşti nu scrieţi nimic?

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc si scuze, dar nu am gasit articolul asta cu baietii pesti sau l-oi fi citit mai demult si am uitat cu desavarsire.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt in pesti (03.03) si sunt casatorita cu un .... leu (16.08). desi nu am dat nicio sansa acestei relatii si au existat destule hop-uri suntem impreuna de 14 ani (din liceu). Nu ma regasesc in descrierea voastra intru-totul, poate si din cauza ca am ascendent in fecioara. La fizic sunt migniona (nu inalta, desi mik-as fi dorit), am trasaturi feminine la corp (nu sunt atletica) dar am picioare putin cam musculoase. incheieturile sunt finute. Fata usor prelunga. Nu ma fardez deloc, bijuteriile sunt de bun gust si atat cat trebuie. Am limbaj cam colorat, desi nu-mi convine prea mult lucrurilor asta, si spun lucrurilor pe nume fara menajamente desi as fi vrut sa fiu mai diplomata uneori.
    Ce parere aveti de fetele nascute in balanta (ultimul decan) sau in scorpion (primul decan). Voi naste in curand o fata in una din aceste doua semne, si mi-e groaza ca nu stiu cum ma voi intelege cu ea. Despre scorpioance am mai citit ce ati scris dar vreau sa stiu daca cele din primul decan se aseamana cu celelalte, eu stiu ca sunt numiti scorpionii "de lumina". despre relatia pestioaica-leu ce parere aveti? Mersi.

    RăspundețiȘtergere