duminică, 1 martie 2009

Zodiacul nostru

Suntem 2 fete care scriu despre zodii. Asta pentru ca de vreo 10 ani de zile incoace intrebam pe oricine intalnim ce zodie e, dupa care in mintea noastra se nasc o serie de paralele, supozitii, revelatii care mai de care. Si iute asa am ajuns la situatia inversa: sa ne chestioneze lumea pe noi despre astre. Pentru ca am vazut ca suntem utile si posedam oaresce pricepere, si ca sa ne facem viata mai usoara, am zis sa punem de un blog.

Trebuie precizat foarte clar din capul locului ca nu suntem astrologi, deci nu am studiat astrologia care este o stiinta. Nu stim sa facem preziceri, nici sa interpretam harti astrale. Punctul nostru forte este realitatea. De citit zodiace am tot citit. Site-uri astro ce sa mai vorbim. Ce am observat noi e ca extrem de putine spun lucrurilor pe nume si mai toate prezinta acelasi lucru. Zodiacele din comert iara nu ne multumesc  pentru ca adesea insusirile prezentate de ei, nu stiu cum se face, dar nu-si gasesc corespondent in realitate. Asa ca ne-am hotarat sa facem zodiacul nostru, intocmit din experienta noastra de doar o decada dar care s-a dovedit de destule ori foarte pretioasa. Probabil o sa vi se para uneori ca generalizam aiurea si ca ce spunem n'are nicio noima; nu'i nimic, cui nu'i place sa nu-l citeasca.

Informatia prezentata de noi, repetem, nu se bazeaza pe argumente stiintifice, este pur si simplu empirica. Astrologilor adevarati respect ! Articolele noastre se vor punctuale, clare, precise si nu urmaresc vreo ordine anume. Sunt legate de aspecte de care ne lovim in fiecare zi. Daca insa voi veti avea intrebari, sugestii, comentarii, propuneri, vom incerca in masura timpului disponibil sa raspundem la ele.

13 comentarii:

  1. hei, si voi cand sunteti nascute? i share the view, mai trec pe aici :) spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim. Suntem taur cu ascenedent in rac si berbec cu ascendent in gemeni.

    RăspundețiȘtergere
  3. acum am vazut ce zodii sunteti, sunt cam aiurita azi:)) taurii cu berbecii se inteleg bine in relatiile de prietenie, that`s for sure:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Va felicit pentru blog, e chiar interesant! Si eu am obsesia zodiilor, intreb pe toata lumea. E primul lucru pe care vreau sa il aflu cand cunosc o persoana noua ;) Voi ce zodii sunteti? :D Am eu un feeling ca cel putin una din voi e berbecuta! Va poop:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt curioasa ce parere aveti despre barbatii gemeni :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar gemenii sunt urmatorii pe lista noastra insa tre sa gasim un pic de timp sa ne punem ideile in ordine. :p

    RăspundețiȘtergere
  7. dar despre capricoance si barbati pesti se aude ceva?:P

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) eu sunt la fel. fac cunostinta cu cineva, in urmatoarele minute il/o intreb ce zodie e si incep sa fac conexiuni.
    dragut sa cunosc persoane cu aceeasi pasiune. Gg, girls!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. ce tare,si eu cu o prietena de-a mea facem acelasi lucru de vreo 5 ani dar ne-am axat f mult pe taur si gemeni, si noi am ajuns la multe din concluziile voaste dar va putem si completa ;))barbatul fecioara clar e un un pervers si la propriu si la figurat si la toate formele,racii obsedati de curatenie, etc :) f tare habar nu avem ca mai exista doua obsedate ca noi

    RăspundețiȘtergere
  10. E ok, mai ales pe plan fizic, insa parca nu chiar pentru toata viata, insa poate pentru un deceniu. Este bine ca in general femeia capricorn nu da motive de gelozie barbatului pesti care i se nazare mai din orice daca este intr-o pasa proasta. Este bine dar nu este mereu roz am rezuma. Dar cum femeia capricorn este puternica...

    RăspundețiȘtergere
  11. Scrieti si despre femeia capricorn va rooooog!

    RăspundețiȘtergere
  12. Fetelor aveti un spirit de observare foarte dezvoltat,intrati foarte bine in amanunte ,specificand totul despre fiecare zodie in parte.Imi place la voi felul in care descoperiti o zodie chiar pana sa incerpeti un dialog cu acestea.Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere