joi, 5 martie 2009

Fata scorpion nu e o scorpie

Fata scorpion in chip de scorpie devoratoare de barbati ( e tare buna la pat, asta da) e o mare idee preconceputa si proasta pe deasupra. Ar trebui sa vi se strepezeasca mult mai repede dintii cand auziti de o geamana, racoaica de specie rea, sagetatoare sau varsatoare decat scorpioanca.  Am stat sa ne gandim de unde s-a nascut aceasta legenda legata de persoana ei si cred ca am descoperit doar 50% din motive. Unu' la mana ar fi ca e teribil de pisaloaga, mai ales ultimul decan. Iti repeta acelasi lucru si te verifica si te piseaza pana iti vine sa-ti iei campii. Desi mult mai inofensiv decat o racoica care se joaca cu nervii tai mult mai subtil, se pare ca la prima vedere enerveaza mai tare. (Pentru ca la racoica ai tendinta sa spui "Mi s-a parut mie", pe cand scorpioanca e mult prea ostentativa). Iar acum sa fim sinceri: preferi un atac neprevazut si ascuns sub  falsa prietenie a unei varsatoare cu ascendent in gemeni (varsatoarele nu's intr-atat de diabolice) sau unul al scorpioancei, trambitat de obicei dinainte?

O alta mare calitate a scorpioancei este ca daca nu te poate suferi iti va arata foarte clar acest lucru. Nu'i prefacuta. Degeaba te gandesti ca uite ce frumos se poarta cu mine geamana si varsatoarea care n'are fix nicio valoare. Iar daca te are la inima, te va avea intodeuna: fie prieten sau prietena. Poti sa-i faci extrem d multe, s-o treci prin foc si para, practic orice, pana sa hotareasca sa-si indrepte atacurile catre tine. Este devotata pana la obsesie. Defectul ei e ca nu poti sti cu niciun chip daca va face o pasiune pentru tine sau daca te ureste, (vezi bine ca nu umbla cu jumatati de masura), si nici ea nu stie prea bine. Daca o intrebi iti va face o expunere de motive la care nu te-ai fi gandit nici in 5 vieti.

Este o leaca intriganta, depinde daca esti in vizorul ei. De obicei nu efectueaza atacuri mortale gratuit (vezi racoaica, care daca e luna asezata prost, calca pe cadavre). Trebuie sa-i fi facut ceva nasol daca i-ai starnit dorinte de razbunare. Atentie este o femeie foarte inteligenta, deci nu se va obosi pentru orice mica raca ca sa-si puna in functiune arsenalul. Dar cand o face...nu prea rateaza tinta. Si aici am ajunge la un al 2-lea motiv pentru care ar putea o scorpioanca sa va devina nesuferita: razbunarea cu orice pret si precizia actului, ceea ce-o face sa nu dea gres mai deloc, ceea ce o face si mai enervanta.

Iar acum sa facem clar distinctia intre scorpioanca, o fata cu idei fixe carora le zice principii (unele chiar sunt), si o fata rea. Se face ca ti-e rau de nu mai poti sau ai un moment de slabiciune sufleteasca/psihica. Poti sa fii si dusmanul ei de moarte, scorpioanca in acel moment isi va pune in miscare tot sangele ei rece si nu se va lasa pana nu te va pune pe picioare ca dupa aia tot ea sa te doboare. Dar macar a fost o lupta dreapta. Te afli in autobuz intr-un echilibru incert, intre pozitia verticala si orizontala, gata sa fii una cu podeaua. Teoretic daca nu se afla o berbeaca in preajma, scorpioanca te va prinde cu un gest sigur si la fix. Daca ai in fata o racoica de specie rea (ultimul decan) poti sa-i strigi cat vrei ca esti in pericol caci ea abia isi va misca bratul si va mima dita mai esecu de a te prinde. Ai dureri menstruale si iti suni prietena gemeni sa-ti aduca medicamentul cutare. Peste 3 ore prietena gemeni (a 2-a ei fata) intra pe usa si iti spune vesela: "La farmacie nu aveau decat bomboane pentru gat, ti-am adus dastea da nu cred ca-ti vor face bine". O scorpioanca va ateriza in 5 minute (sunt cele mai punctuale femei) cu toate medicamnetele de acasa de la ea (e mare consumatoare de chimicale) si ar fi stat cu tine toata noaptea treaza sa te vegheze. Scorpioanca casatorita din frageda tinerete cu barbat la maturitate tarzie. Nu-l va parasi nici cand acesta nu va mai fi in stare sa se duca singur la baie, da ia sa vezi o sagatatoare ce repede isi va face bagajele, lasand impresia ca a incercat tot ce s-a putut si a fost o adevarata sora de caritate. O scorpioanca 100% este in stare de orice pentru cei la care tine. Impossible is nothing si "pana moartea ne va desparti".

Sa nu uitam nici ca ea este foarte impulsiva, are foarte multe de la fata berbec, ca doar e guvernata si ea de Marte (si de Pluto). Tocmai de aceea o ia de multe ori gura pe dinainte. Este un bun psiholog. Se imbraca practic, mult negru, mov, culori inchise. Dupa cum v'ati dat seama noi nu am avut decat surprize placute cu scorpioancele. Ceea ce insa ne deranjeaza si pe noi la ele, inafara de razbunarea prosteasca este instinctul lor fantastic de autodistrugere. Nu stiu daca intr-o viata, lumea ajunge sa faca rau scorpioancei cat apuca sa-si faca ea rau singura: vezi cazul "saracei fete bogate" Barbara Hutton care a cheltuit o avere imensa cu cei 7 soti ai ei, murind in saracie.

Varsatorii prezinta o adevarata atractie pentru fata scorpion, (ei care de regula nu's capabili de sentimente usoare si lumesti)  iar atractia e reciproca (Demi Moore si Ashton Kutcher). In rest destul de frecvent scorpion-pesti, scorpion-balanta, scorpion-fecioara pe partea fizica.

36 de comentarii:

  1. Mama este scorpioanca, ultimul decan, casatorita de tanara, tatal meu fiind cu 11 ani mai in varsta ca ea. Intr-adevar, nu cunosc o femeie mai devotata familiei decat ea;) Are gura mare si ma cicaleste zilnic, repetandu-mi la infinit aceleasi lucruri, exact cum ai spus si tu. In rest, e ok... super descrierea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Varsator cu scorpioanca? Astrele zic ca nu. Insa nu cred ca zic ca nu ar reprezenta o adevarata atractie pentru femeile scorpion.
    Si e perfect adevarat, scorpioancei cel mai mult rau pe lumea asta isi face ea singura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place descrierea, ma regasesc in mai tot... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. va pup fetele de la o scorpioanca pe care ati inveselit-o in leg cu varsatorul , am intalnit un dulce nu vreau neaparat sa se ajunga undeva da imi place cum ma priveste si am ajuns sa il privesc cu drag , imi trimitea semnale de .... jucator player nu ca nu m-ar atrage asta la un baiat barbat dar e enervant daca e la modul libidinos si superior , e prost sa vezi unu care se crede buricu si nu e , dar el are un acel ceva si da e privirea, postura ,norocoasa fata care va fi langa el , m-a intrigat faptul ca mi-a atras atentia si am cautat (si am ajusn si la voi pe site ), e un player si totusi nu nesimtit, am ramas masca sa vad ca nu e nesimtit desi parea , ... sexualitatea ce o emana ( iertati-ma) e pe placul meu daca nu am fi in acelasi mediu poate as fi indraznit joaca mai mult , stiu ca imi plac scanteiele care ar iesi ,imaginatia e bogata in simtiri ( el a lucrat toata noaptea eu l-am privit ) doamen si ce okisori are . va pup / cu istorisirile mele copilaresti , va trimit un zambet si voua fetelor care ajung pe aici , sa aveti zile (si nopti) frumoase

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt scorpion ...cu ascendent in rac (shit) si ma ragasesc in 99, 9% :)) , dar as fi preferat sa fiu capricorn ; ms pt blog , foarte interesant si ce e de apreciat este ca ce am vazut aici nu are nimic in comun cu ce am vazut in horoscopu clasic :D spor !

    RăspundețiȘtergere
  6. buna descrierea vostra despre femeia/fata[de fata xD ] scorpion. M-am regasit in majoritatea celor spuse....sunt un scorpion in primul decan si ascendent in sagatator...
    cat despre faza cu varsatorul.... nu mi se pare adevarata. La un moment dat imi placute de un baiat in varsator care imi dadea multa atentie, si a continuat tot asa, dar intre timp am inceput sa-i cunosc prietenii si mai ales prietenele si am observat ca la fel se comporta cu toate fetele pe care le cunoaste.Cand am observat chestia asta pe mine m-a cam deranjat si am mai racit relatia dintre noi....

    RăspundețiȘtergere
  7. asteptam descrierea si despre barbatul/baiatul scorpion :-"

    RăspundețiȘtergere
  8. http://blogcuzodii.wordpress.com/2009/06/15/barbatul-balanta-vs-scorpion/
    Ar trebui sa mai dezbatem aci ce'i drept insa sunt niste discrepante f mari intre tipurile de scorpion. Majoritatea sunt ok, daca nu kiar fraieri, in timp ce unele specimene sunt periculoase...

    RăspundețiȘtergere
  9. nu pot sa cred!..am citit tot..dar TOT blogul, si sunt placut impresionata sa constat ca ma regasesc in absolut toate vorbele scrise despre scorpion!. Felicitarile mele!..De cand ma stiu am avut o atractie pentru varsatori, parca m-au urmarit, nu alta!..crezi ca poti dezvolta putin aceasta idee?..fata scorpion si baiatul varsator?..Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. e adevarat eu sunt scorpion si uneori sunt o adevarata scorpie !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. prea tare.sunt o scorpioanak.ma regasesc in tot mai putin in faza de autodistrugere.dc sa ma distrug pe mn knd sunt atatia la rand?:D visul meu e sa schimn lumea si pana mor cred k am sa reusesc.deocamdata sper sa termin cu bn medicina k poate prin pe unu kre ma enervat si sa refacem cunostinta k poate ma uitat.eu sigur nu

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) sh io sunt scorpion :> sh sunt mandra de asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ff adevarat, superb articol. Nu sintem atit de rele precum se spune despre noi, este adevarat ca daca ne calca pe coada cineva, v-a plati cu virf si indesat, dar niciodata nu sintem noi cei care incep ,,razboiul"

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu credeam ca o sa spun asta la un blog cu si despre zodii, dar articolul este bine scris. Mai ales ca ... si eu sunt Scorpioanca. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. boboc_de_trandafir19 mai 2010 la 05:24

    "(...)scorpion-balanta"(ultima fraza din articol)...chiar merge?eu care credeam ca cea mai compatibila relatie pt scorpion este cea cu racul.Scorpion-balanta merge si in cazul baiat scorpion-fata balanta?

    RăspundețiȘtergere
  16. serus si eu sun scorpioanca si este adevarat ce este scris .rescunos si eu b cu un barbat mai invarsta decat mine.o scorpioanca stie ce vrea de la viata si daca este puternica reuseste tot ce si-a porous

    RăspundețiȘtergere
  17. constantinescuvioleta10 iunie 2010 la 03:58

    foarte tare.m-am regasit in toata descrierea

    RăspundețiȘtergere
  18. si eu sunt SCORPIOANCA si ma regasesc in aproape tot ce zice aici....

    RăspundețiȘtergere
  19. fetele scorpion sunt cele mai mari curve....cred ca e un cuvant frumos acesta, numai interes au in cap, plus ca sunt si foarte individualiste , dupa mine baieti feriti-va de aceasta zodie

    RăspundețiȘtergere
  20. hubba bubba, ai dreptate singure isi fac rau, refuza sa fie fericite

    RăspundețiȘtergere
  21. Da, corect, noi nu incepem niciodata razboiul, noi il terminam:)) si apoi o reluam ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat... Aparentele de rautate ni le-am croit singure prin stari de atitudini, reactii... "gura pe dinainte"... tot felul de frectii acide... Acum ... partea de pat... doar cei cu care o facem stiu... Dar sunt mandra ca sunt scorpioanca... belive me... we r the best...

    RăspundețiȘtergere
  22. Foarte adevarat articolul! Sunt de acord ca femeile scorpion prefera sa se "distruga" singure, sa fie nefericite! si chiar merge relatia cu un varsator! si eu sunt scorpion si prietenul meu e varsator si ne intelegem foarte bine, chiar daca lui,cateodata, ii vine foarte greu sa-si marturiseasca sentimentele ..dar stiu ca ma adora!

    RăspundețiȘtergere
  23. De ce să fii scorpie fără motiv şi să mai fii şi mândră de asta? :-s Întreb şi eu, ca un copil mic şi înconjurat de scorpii ce sunt :))

    RăspundețiȘtergere
  24. m-am regasit complet in descriere:))) ma bucur ca sunt in zodia asta,cred ca e cea mai buna alaturi de sagetator:) parerea mea:P

    RăspundețiȘtergere
  25. cand suntem bune suntem extraordinare dar cand suntem scorpii suntem perfecte...

    RăspundețiȘtergere
  26. si autodistrugerea ne vine din empatia devotamentul si loialitatea oarba de care dam dovada

    RăspundețiȘtergere
  27. Sunt mandra ca'ss in zodia SCORPIONULUI..:X

    RăspundețiȘtergere
  28. rog foarte mult, pe cit e posibil, evident, sa publicati un post legat de compatibilitatea scorpioancei cu alte zodii, ceva mai detaliat.. multumesc anticipat! :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Hei, e super descrierea, ma regasesc in mare parte si chiar as mai avea multe de adaugat. Insa cea mai mare nelamurire a mea a fost la pareta cu combinatia perfecta intre barbatul Varsator si femeia Scorpion. Sunt scorpioanca si sunt intr-o relatie de 4 ani cu un varsator si sincer o decizie mai aiurea nu cred ca puteam sa fac. Nu avem absolut nimic in comun, suntem total paraleli de la caracter pana la lucrurile care ne plac, avem pareri diferite despre orice, iar intelegere nu exista cu nici un chip. Din toate certurile nu rezolvam absolut nimic doar pentru simplul fapt ca el e prea incapatanat sa lase de la el sau sa recunoasca atunci cand nu are dreptate.Deci mereu fiecare ramane cu parerea lui. Si e extrem de clar ca varsatorul nu e instare sa satsfaca dorintele scorpioancei doar pentru simplul fapt ca e prea preocupat sa si le satisfaca pe ale lui.Nu e capabil sa asculte, sa inteleaga sau sa fie serios atunci cand este nevoie. Este un om extrem de rece, nu isi arata niciodata sentimentele si intr-o relatie te considera mai mult o prietena decat partenera. Si as mai avea o multime de lucruri de adaugat insa ma opresc aici. In concluzie este o combinatie foarte proasta!

    RăspundețiȘtergere
  30. Corecta descrierea. Suntem foarte ambitioase, puternice si in general nu cautam conflictul, nu suntem rele cum se presupune, dar ne putem razbuna mai bine decat oricine pentru ca suntem buni psihologi.Ne implicam 100% in pritenii, dragoste etc si suferim 200%, de aici autodistrugerea

    RăspundețiȘtergere
  31. Adevarat sunt scorpioanca si eu :)

    RăspundețiȘtergere