duminică, 1 martie 2009

Baietii berbec prefera fetele cu zambet larg

Iata o mostra de articol. Este o intamplare ca am inceput cu primul semn, asa s-a nimerit.

Sa nu va inchipuiti ca daca stai suparata pe lume intr-un colt, un baiat berbec va va face ochi dulci. Nici cand. Fata berbecului trebuie sa zambeasca. Lor le sclipesc ochii dupa fete dragute, zambitoare, joviale si vesele fara sa exagereze. Zambetul poate sa fie cuminte sau ghidus dar neaparat larg si binevoitor. De asemenea barbatii berbec se dau in vant dupa fetele cu silueta cat mai feminina. Cu alte cuvine niste solduri ceva mai generoase, materiale vaporoase, rochii, fuste lungi si feminine sau scurte si vesele, cam asta e reteta. Neaparat amabilitate, fara raspunsuri in 2 peri.

Am remarcat ca baietii berbec sunt in general cu fetele din zodia berbec (relatii de lunga durata), pe care le indragesc pentru veselia si bucuria de viata sau cu fetele din balanta sau cu ascendent in balanta pe care le aleg pentru feminitate si silueta adesea de clepsidra. Baietii berbec fac in general primul pas, si il vor face cu atat mai repede cu cat fata prin atitudinea ei feminina va fi usor sagalnica dar voioasa. O fata care comanda, care da ordine, care s-a trezit cu fata la cearseaf (femeile isterice sunt pentru varsatori!) il pune pe fuga. O fata mai baietoasa i-ar putea fi pe plac cu conditia sa aibe un zambet natural irezistibil.

Docilitatea este la ordinea zilei. Atentie nu supunerea, asta e pentru 50% din capricorni. Un comportament docil, o fata care rade din toata inima cand face nazbatii, care nu-l contrazice in fata, il urmeaza si il sustine in toate initiativele lui, ii vor fi pe plac. Cu cat o fata va fi mai "domnisoara" cu atat ii va potenta atitudinea masculina si hotarata de zeu al focului si razboiului (Marte), altfel pot fi enervant de sovaitori si teribil de nehotarati si pana la urma o lasa balta, caci perseverenta nu le este caracteristica. Barbatii berbec sunt sinceri, de multe ori se arunca cu capul inainte si cred in moralitate si se asteapta ca asa sa fii si tu. Au o credinta chiar naiva si copilareasca, dar carecterizarea lor urmeaza in alt articol. Genul tip de femeie pe placul berbecului ar putea fi Katherine Zeta-Jones, Meg Ryan.

9 comentarii:

  1. Cu barbatii berbec am o relatie foarte ciudata: ii admir pentru ceea ce sunt, pentru ca, in fond, suntem aceeasi specie :P, dar nu as putea niciodata avea o relatie cu unul, ar fi un razboi continuu pentru suprematie. Si nu stiu cat ar rezista... Ce nu-mi mai place la barbatii berbec? Sunt prea isterici :))

    RăspundețiȘtergere
  2. iubitul meu este berbec, iar eu sunt leu, si avem o relatie de 1 an si jumatate, ne intelegem prea bine as putea spune iar faza cu zambetul larg este adevarata, de asta m-a ales pe mine, pentru ca rad mult si sunt mereu cu zambetul pe buze. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt cu un barbat berbec iar eu sunt pesti e o relatie frumoasa sper ca si de durata dar faza cu zambetul e foarte adevarata cel mai important in fata berbecilor este sa fiti sincere:XXX

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt cu un barbat berbec si sunt pesti atata stiu sa-l fac sa rada si sa fie fericit si din cauza asat ma iubeste in schimb sunt ft sincera cu el si asta e cel mai important...deci daca vreti sa agatai un berbec zambiti cat mai mult si mai larg

    RăspundețiȘtergere
  5. deci..unii barbati sunt buni insa eu am avut o relatie cu un barbat berbec si era mai tot timpul traumatizat!!!incepeam sa nu-l mai suport...pe cat il iubeam mai mult pe atat nu il suportam..desii si eu sunt in zodia berbec nu prea ne intelegem doar ca amici si atat...

    RăspundețiȘtergere
  6. salut ! sunt si eu in combinatie cu un berbec...e intradevar dificil, cand e bine -e prea bine cand e un pic rau - e rau de tot...

    RăspundețiȘtergere
  7. ..defapt poate ca sunt scorpion... nu as crede ca sunt intratat de insuportabila :)) ii plac femeile atragatoare, inteligente, femeile ce gatesc bine, ce il sustin ...chiar de e un drum gresit ce-l ia ii trebuie sustinere,in final ii place sa se laude ca si cum el ar fi facut tot fara sustinere. nu isi prea da sentimentele pe fata ...sau poate eu fiind un scorpion ce reprezinta sexualitatea , cer prea mult de la el ..; nu cred ca s-ar limita doar la o persoana in viitor, traieste dupa anumite principii ale vietii...mai revin ...

    RăspundețiȘtergere
  8. lool cica isterici :)) nu ai dreptate :D

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am avut o relatie cu un tip in zodia berbecului, eu sunt scorpion. sunt genul de oameni carora le place naturaletea, insa asta pentru ca ei nu dispun de ea si pentru ca nu isi permit sa o aiba. Spun asta pentru ca, din cate am observat eu, cel mai important lucru pentru ei este sa fie unici dar sa fie pusi in tema si cu tot ce se cere, in societate ma refer. Nu le place sa iasa din normele astea de politete ale societatii.
    Din ce am cunoscut eu pana acum nu mi se pare ca sunt genul de oameni morali, ci politicosi, din pacate pentru cei care intra in contact cu ei. Se spune ca omul cand este mic invata sa devina moral iar cand este mare sa devina politicos.
    Sunt genul de oameni care ar da banii la cersetori numai ca sa aiba ei impresia ca au facut un lucru bun. Nu se gandesc sa le dea un covrig ca pe ala sigur n-o sa l-il ceara seara cand se strang banii. Adica de cel care ii trimite la cersit.
    Sunt genul de oameni care fac planuri peste planuri dar care daca nu pot fi duse pana la capat, nu simt ca au piersut ceva, fac altele. Sunt genul de oameni care-si doresc mult si au mult mai putin iar asta se simte foarte tare in special cand ai asteptari f mari in loc sa o iei treptat, sa iti vezi de treaba, sa faci tot posibilul sa iasa si sa fii si pragmatic in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere