sâmbătă, 7 martie 2009

Baiatul fecioara

Ei, ei, asta e tare cu cantec. In ultimul timp mai toata lumea ne-a intrebat despre baiatul fecioara. O adevarata epidemie. Noi cam regretam acest lucru caci nu avem o parere prea buna despre dansul. Dar sunt extrem de multe de zis. De aceea credem o sa impartim informatia in mai multe posturi si o sa incepem cu ce e mai digerabil, lasand aspecte mai kinky pentru mai pe urma. N-am identificat exact nici ce tip de fata ii place lui. Treaba nu-i deloc clara, cum e la leu spre exemplu.

Da' ia sa purcedem noi cu aspectul fizic ca asta e mai limpede un pic. Baietii fecioara din ultimu decan sunt mai mereu destul de scunzi, neaparat bruneti cu parul ondulat si valurit (kestie de la Mercur), negriciosi, ochi negri, fata supta, foarte slabi (David Copperfield are o infastisare destul de tipica), aproape firavi, dar cu un cert magnetism. Baietii din decanu 1  se aseamana cu cei din al 3lea decan (Tommy Lee Jones) numa ca cei dintai sunt mai amestecati un pic si nu's neaparat bruneti (Richard Gere) da' sunt adesea foarte "fit". Cei din primul decan albesc de timpuriu. Fecioarele din decanul 2 sunt mai solizi (am cunoscut si un munte de om), au umerii mai lati, mai multa carne pe ei, uneori chiar prea multa, mai inalti si fata mai plina (Colin Firth). Adesea barbatul fecioara are colturile exterioare ale ochilor plecate (in jos: Hugh Grant), semn al pesismismului in floare (Bacovia).  Obligatoriu un barbat fecioara isi va lasa la un moment dat barba/cioc/mustata.

Arogant, flegmatic, multe fitze, dispretuitor, stramba des din nas la maruntisuri, se enerveaza repede sau mai bine zis sunt usor deranjabili, nu se manifesta vulcanic, se simt usor lezati, uneori extrem de meticulosi.  Alta bila neagra: critica si pun la indoiala moralitatea celor din jur dar poti foarte usor sa-l scoti din sarite daca reusesti (are o retorica de exceptie) sa intorci discursul impotriva lui. Iara am fost cam dure, da' ca si in cazul fetei sagetator am dorit sa analizam "the worst case scenario". Va dati seama ca majoritatea baietilor fecioara sau fetelor sagetator nu inglobeaza toate trasaturile negative mentionate de noi. ( Doar 70%...=)) ) Da impresia unui om cu un comportament desavarsit etic. Nimic mai fals, dar asta vom vedea in episdodul urmator, interzis celor sub 18 ani. Putem numai sa va spunem ca in ciuda denumirii ("Fecioara") sunt de departe obsedatii sexuali ai zodiacului. In topul reviseti Maxim"Top 10 Living Legends of Sex", Martin Sheen-fecioara s-a clasat pe locul 2, iar pe locul 3 Gene Simmons-fecioara, basistul de la Kiss. Cel de pe primul loc  (Umberto Billo) este un ilustru necunoscut, motiv pentru care nu'i cunosatem zodia. Daca ar fi sa dam un pronostic am zice ca e o probabilitate de 90% ca  Umberto Billo sa fie: berbec, taur, rac, fecioara, balanta, capricorn. Observati ca toate zodiile de pamant sunt prezente si cate o zodie din restul elementelor (foc, aer, apa). Dar despre asta vom vorbi o alta data, poate vom dedica un articol intreg celebrului top caci spune foarte multe.

Ce gen de fata le place ? Dupa cum am spus n-am identificat prea precis. Fecioara descrisa mai sus, cea plina de calitati negative, in mod evident va fi deosebit de intransingent cu femeia care-i sta alaturi si va alege in primul rand o femeie care arata bine si foarte bine, care atrage atentia celorlalti masculi prin tinute destul de provocatoare. Un baiat fecioara normal prefera o fata cuminte, blanda, potolita, draguta, dulce, imbracata in alb, care roseste usor, care surade, care bate din gene lungi si pleaca privirea rusinata, care in general da numeroase semne de inocenta si prospetime. La extrema cealalta a preferintelor lui se gaseste fameia fatala care se imbraca in rosu, cu unghii lungi, cu fuste scurte, cu maieuri mulate, etc. etc, ati prins ideea; dar pe aceasta nu o va aborda decat daca va fi invers. Indiferent de tipul de fecioara cu care veti avea de'a face, lui ii vor placea fetele care arata din punct de vedere conventional binisor si care sunt intr-un fel sau altul sexy: imbracate sexy, cu o voce sexy, cu o mimica sexy, cu gesturi sexy ( e f atent la miscari), cu o atitudine sexy, depinde cat il duce capu. Un alt semnal de alarma: indiferent de baiatul fecioara cu care veti fi sau sunteti, intotdeuna va privi/isi va intoarce capul dupa o fata care se expune pe sine si corpul ei indiferent cat de vulgara ar fi ea. Nu va da 2 bani pe ea, insa va avea retina magnetizata de ea, si o va privi mai mult sau mai putin evident. Feciorii de primu decan se insoara foarte devreme, cu fete ok.

O ultima fraza si inchei pentru moment: au sansa alaturi de capricorni sa fie cei mai nefericiti barbati ai zodiacului, ca sa numai vorbim ca nici speranta de viata nu'i deloc grozava. Pe deasupra foarte des sunt fumatori, ceea ce nu'i ajuta absolut deloc.

15 comentarii:

  1. eu sunt fecioara am 21 ani si nu ma consider asa cum spuneti voi, sunt critic, recunosc dar sunt si romantic iara aspectul meu fizic imi displace ma simt a fi unul chiar hidos

    RăspundețiȘtergere
  2. "Obligatoriu un barbat fecioara isi va lasa la un moment dat barba/cioc/mustata."
    Foarte adevarat.:))
    Ma,eu una cunosc si fecioare painea lui Dumnezeu si scarbe.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. cunosc si eu un baiat fecioara si cam e adevarat ce spuneti voi

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt baiat in zodia fecioara si am 18 ani... din ce ai zis tu acolo, eu nu ma regasesc mai deloc... Singurul lucru in care ma regasesc este faza ca ma enervez f repede, aproape din orice, aici ai dreptate, dar nimic mai mult... Si tot atat de repede ma si calmez... Si alta chestie, nu sunt un ingamfat, fitzos etc etc ci sunt chiar f sociabil si de treaba si ca sa am si putina modestie, pot spune ca arat destul de ok (asta din spusele fetelor :p)... hai mersi pt ca ne`ai criticat asa de urat fara sa ne cunosti :p... succes ! :p

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciao,

    Am citit pana acum tot felul de tampenii de zodiace dar asta e incredibil de adevarat si cu o acuratete foarte de mare.
    Sunt Fecioara si descrierea din cele 2 articole despre acest barbat e senzationala, in afara de fizic.
    Bravo, felicitari..ireal de exacta descrierea, eu as putea spune chiar un pic cam soft, adevarul este mai aspru:)

    Victor

    RăspundețiȘtergere
  6. o da. noi n mai cenzuram

    RăspundețiȘtergere
  7. eu as mai adauga un lucru la baiatul fecioara, majoritatea baietilor pe care ii cunosc din aceasta zodie cam au un inceput de chelie:P .si am observat chiar si la baietii cu ascendent in fecioara(aici exemple clare sunt fratimiu',fostu meu prieten si un unchi mai indepartat).:))

    RăspundețiȘtergere
  8. buna tutror,

    si eu am avut o relatie de 5 ani cu o fecioara. 5 ani in care m-a facut cu nervii ca intr-un final sa-mi dea papucii pe motiv ca el s-a saturat sa fie singurul care incearca. Ma rog nu asta este foarte important, ci modul in care a facut-o: ieri eram iubirea lui, pui, scumpica si imi spunea cum o sa fie la nunta noastra iar azi nu putea decat sa imi ofere o prietenie sincera pe viata :)), pentru ca el ma apreciaza pentru ca sunt un om deosebit cu un suflet deosebit si ce a fost intre noi a fost frumos si special dar era timpul sa ne oprim si nu merita sa ne impotmolim in asta...bla bla. Soc!!! va dati seama ce am simtit si ce am gandit.. . In fine ideea este ca el, de fapt, este super indragostit de sefa lui, maritata, cu care s-a si combinat, nu stiu daca inainte de a se desparte de mine sau dupa. Cand m-am prins de lucrul asta, la aproximativ 2 luni de la despartire, l-am sunat si i-am spus ca stiu. Reactia lui a fost si mai socanta pentru mine. Nu a recunoscut, bineinteles,a inceput sa imi sune prietenii, sa afle ce am facut eu si pe unde am fost dupa ce ne-am despartit si sa faca presupuneri, dupa care a inceput sa ma acuze ca am facut si am dres, ca sa iasa el basma curata iar eu o nenorocita si o prefacuta, si zic de el, saracul, el care a fost cel mai corect si cel mai pur si sincer...S-a urcat pe un piedestral si se crede sfant!Acum il tratez cu indiferenta si tot nu e bine, se vede ca nu ii convine...
    Impresia mea este ca sunt niste frustrati majoritatea, nu pot sa generalizez, si indiferent de ce s-ar intampla nu pot fi capabili sa admita ca au gresit. Ei cred cu tarie ca au dreptate si sunt cat se poate de corecti in tot ce fac. Orgoliosi, vanitosi si insensibili.
    Fostul meu "Sfant" nu este singurul barbat din feciora pe care-l cunosc.
    Intr-adevar este adevarat in proportie de 80% ceea ce am citit in cele 2 articole. Felicitari fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  9. tu ce zodie esti marina ? e bine ca mai scrieti voi cat timp noi somam dar in acelasi scopul nostru era sa cream un fel de forum unde sa se vorbeasca pe bune despre zodii si nu numa ce se gaseste prin zodiace si oarecum am reusit. noi am vrut sa dam numai o baza :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @marina Am o prietenă pești care a trecut prin experiențe asemănătoare cu doi feciori :-s Nu înțeleg ce vedeți la ei :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ultimul dintre ei îmi era atât de antipatiiiic!!! Nici nu vreau să-mi amintesc de el. Om mai enervant nu cunosc :))

    RăspundețiȘtergere
  12. baiat fecioara si fata sagetator cum merge?

    RăspundețiȘtergere
  13. pai sa ne zici si noua k kiar suntem curioase> sunt doua semne care se afla p lista noastra neagra deci... Dar s-ar putea ca intre ele sa nu fie asa rau.

    RăspundețiȘtergere
  14. asta cu kelia... n-am zice. de obicei au paru negru si multissor, da bine poate am studiat esantioane diferite. de acord pentru decanul 3, asa'i

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu e exact cum scrietzi voi :D
    Prea multa ura fatza de fecioare :))

    -ne enervam rpd ne trece shi mai rpd :)
    -ne uitam dp alte fete k sa analizam shi sa criticam
    -chelie nu prea :))
    -oricine ishi lasa barba , cioc la un mom dat :-??
    -ten deskis , oki deskishi , par mediu
    -nu stem trishi alaturi de capricorni :)) ; deloc kar :D ; kar fericiti :D
    -eu cunosc fecioare multe shi nu prea avetzi dreptate

    Eu cred k nu va plac voua baietii fecioara . Insa dak atzi cunoashte ; sa trecetzi intai de atitudinea aroganta k porma e totu ok .
    Fecioarele fac un test la inceput cu o persoana k sa vada dak poate sa i fie prieten :P
    De aici vestita atitudine aroganta .
    Stem f de treaba dak ajungi sa ne cunoshti !

    RăspundețiȘtergere